ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani
Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

despre ata pulii

05-02-2012, ora 20:42
Autor: ovydel
primu contact sexual nu mi sa rupt ata si a trecut 7 ani si tot asa e nu am prins nici o fata virgina parca numai cu una virgina ti se rupe ata asa am auzit am incercat eu sa orup in timpu masturbarii da nam reusit, doar can e jos garda pot sa trag pielea sa vvad capu sy e sensybyl capu la atyngere ziceti voi ce sa fack cum e bn sa fie treaba asta cu sau fara ata rupta?
2 comentarii
05-02-2012, ora 20:35
Autor: marimar85
nu are nicio legatura cu faptul daca e sau nu fata virgina, la un moment dat se va rupe...poate fi fata si galeata!:)))) Stai linistit..nu-ti mai bate capul.acum ca te intereseaza asa mult subiectul atei de a naibii nu se va rupe...axeaza-te pe alte kestii cu adevarat importante si vei reusi si s-o rupi...Daca nu mai suporti si nu o mai suporti, du-te frumusel la un medic si nu ti-o rupe tu de nebun, lasa un medic sa faca interventia asta in conditii medicale sigure! Ciao!Sanatate!
05-02-2012, ora 20:42
Autor: ovydel
tanks marimar deci nui chiar asa de importanta ata may mportant e ca putem fute astay principalu atunki sa dam pe ele pussy
Adaugă un comentariu / răspuns


14-04-2014, ora 11:10
Erectan ManLong
Elimina problemele de ejaculare precoce, libidou scazut cu Erectan ManLong
Erectia slaba, ejacularea precoce, libidoul scazut si lipsa energiei in pat nu trebuie sa te mai preocupe. Ai la dispozitie Erectan ManLong care este cel mai apreciat produs in Europa pentru intretinere sexuala, ejaculare precoce, libidou scazut. Erectan ManLong este un supliment natural, din plante, conceput pentru utilizarea timp de doua luni. Elimina problemele din pat acum cu Erectan ManLong 100% natural si fara efecte adverse! Comanda Erectan ManLong acum: rapid, discret, avantajos.