despre HPV ciupercutele pe penis

12-07-2010
Petre_68
Nu este medic/terapeut
Petre_68
Am cautat medicamentul pe care m-ati sfatuit sa-l folosesc, adica Herpigen si trebuie sa spun ca nu-l mai au sub acest nume, apoi m-am documentat eu insumi urmarind pe net si adevarul este ca intradevar produsul in cauza nu mai are acelasi nume..de data aceasta se numeste Glizigen.Pe prospect scrie asa cum ati mentionat dvs. Mister Nick, si anume ca este pentru uz genital.Am inceput tratamentul intocmai cum am fost sfatuit de dvs. iar acum astept schimbari pozitive incepind de astazi inainte timp de o 5 au 7 zile.In orice caz, eu vreau sa va multumesc anticipat si sa va doresc toate cele bune atit dvs. cat si familiei dumneavoastra...Raminem in contact, o zi buna !
2 comentarii
0
04-05-2011, ora 18:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate dle Petre_68, întâmplător am descoperit acest topic, cam târziu, ce-i drept :)
Nu ştiam că Herpigenul s-a redenumit în Spania; în România are acelaşi nume, deşi, mai nou, pe majoritatea portalurilor medicale, a celor care comercializează produce farmaceutice şi parafarmaceutice, lângă Herpigen apare între 2 paranteze şi denumirea de Glizigen, deci... Îmi cer iertare pentru neplăcerile cauzate!
V-a tratat Herpigenul "ciupercuţele" de pe penis? În mod normal aşa ar fi trebuit!
Dacă nu vi le-a tratat, fără doar şi poate, adresaţi-vă fără ruşine unui medic dermato-venerolog. În foarte multe cazuri un preparat antiviral topic nu este suficient, astfel că se introduce în schema terapeutică şi un preparat oral cu acţiune antivirală, precum isoprinosine.
Dacă încă mai aveţi această problemă, vă rog, consultaţi medicul!
0
14-11-2012, ora 03:26
gabyzu_dulse
Nu este medic/terapeut
gabyzu_dulse
Am si eu o problema am 17 ani sunt virgin si imi apare un fel de branza, in jurul capului si nu pot sa trag pielea acea in jos deloc ma doare si e uscat si aceea branza miroase foarte urat va rog imi puteti recomanda ceva sau se poaate face ceva in privinta aceasta ? va rog daca imi puteti raspunde astept raspunsul va multumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.