dese cazuri de nervozitate inalta (agresivitate) | Forumul Medical ROmedic

dese cazuri de nervozitate inalta (agresivitate)

30-10-2007
electra
Nu este medic/terapeut
electra
deseori am dureri enorme de cap, tensiune ridicata sau prea joasa, cind cineva ma enerveaza pot sa incep a strica sau a arunca in el cu ce imi nimereste sub miina! primesc de vreo luna un tratament la domiciliu, dar mare efecte pozitive nu vad...si am vreo 4 zile de cind am inceput sa fumez! vreau sa-mi dati un sfat, ar trebui sa continui sa fumez sau nu(cind fumez ma calmez si imi trece repede tot). va rog frumos sa-mi spuneti ce sa fac...
merci!
2 comentarii
0
30-10-2007, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Nervozitatea excesiva denota o slabiciune a nervilor, nu cred ca este indicat sa fumati, va calmeaza duar pe moment si in timp va dauneaza si la nervi si la tot organismul, vorbiti cu un psiholog sau un medic bun. Cred ca tratamentul trebuie continuat mai mult timp.
Nervozitatea poate avea multe cauze, chiar si boli endocrine, un medic va poate lamuri.
ma scuzati daca nu m-am priceput sa va raspund.
0
31-10-2007, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Electra, nu ai precizat ce tratament urmezi si in baza carui diagnostic.

Pentru gestionarea eficienta a starilor de nervozitate, consulta un psihoterapeut, pentru ca nu exista metode care sa fie universal valabile.
Probabil ca nervozitatea se declanseaza in anumite imprejurari, si nu tot timpul. Afland ce anume faci atunci cand reusesti sa iti mentii calmul vei putea sa exerciti un control adecvat asupra factorilor declansatori.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: