dermatita poate fi? cine ma poate ajuta

16-09-2009
Getta
Nu este medic/terapeut
Getta
buna ziua, imi spune Georgeta shi am o fetita de 2 ani,.. aproximativ un an ma lupt cu racelele frecvente pe care le face copilul meu, fie vara fie iarna.,. in fiecare luna o tratez cu antibiotice.desigur cu prescrierea medicului, in luna agust fetita sa imbolnavit de doua ori.iar la moment iar are simtomele de alta data.ii curge nasul, gatul e rosul permanent, shi plus mai are shi tuse.am facut analizele la frotiu din gura shi nas sa vedem cauzele acestor problme. .sa depistat ca are in nas ( stafilococ auriu 5*10-5/ml, klepsiella pneumonice 5*10-3/ml ) iar in frotiu sa depistat (klepsiella pneumonice - h/c moderat, stafilocok auriu - colonii unice)... e grav?.. se trateaza aceasta infectie?..

.. shi problemele noastre nu se termina aici.medicul presupune ca un urma tratamentelor cu antibiotice a facut si o dermatita severa. care nu mai trece... pe piciorusile fetitei are erupti, cu multe cosuri mici, mancarimi, shi pielea e uscata. shi dupa vindecarea pielei ramane o pata alba, plus mai apar pete albe shi fara in urma eruptiilor, unchile de la picioare sunt deformate dhi se exfoliaza. poate aceste erupti sa aiba legatura cu aceasta infectie pe care am depistato?... vreau sa precisez ca, cand are simtome de raceala. apar shi eruptiile pe picoare.

va rog din suflet ajutatima shi recomantati ce trebue sa fac.am uitat sa zic ca la noi ganglioni limfatici de la cap shi in jurul gatului sunt inflamati., care ar putea fi cauza shi in aceasta problema?
va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
17-09-2009, ora 00:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată doamnă Georgeta,

I-aţi dat vreodată copilului dumneavoastră vreun medicament natural sau sintetic pentru a-i întări imunitatea?
Aţi consultat vreun dermatolog (medicul care v-a spus că presupune că dermatita este cauzată de antibiotice pe care i le daţi regulat fetiţei, este dermatolog?)...
Ganglionii sunt inflamaţi din cauza infecţiilor! Vă rog să-mi răspundeţi la întrebări şi să-mi scrieţi vă rog şi prenumele întreg al prinţesei dvs.dragi...că doar este o mică prinţesă, nu?


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
16-10-2009, ora 10:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu exista MEDICAMENT sintetic (chimic) pt. a intari imunitatea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul