dereglari mentruale

01-05-2008
xwomen_31
Nu este medic/terapeut
xwomen_31
am cilcu mentrual o data la 4- 5 lni, asta se intampla cam de 1 an, am fost la medic, mi-a spus ca din punct de vedere medical nu e cine stie ce, am dureri si semne in fiecare luna, dar nu sangerez, trebuie sa fac mai tot timpul tratament.Multi mi-au spus ca e din cauza stresului.Acum imi doresc un copil si nu mai stiu ce tratament sa urmez.
3 comentarii
0
21-05-2008, ora 00:00
oana29
Nu este medic/terapeut
oana29
am deraglari menstruale, ma confrunt cu "boala "asta de cativa ani, am luat anticoceptionale, iar in ultimul timp am luat duphastone.ce pot face si ce doctor sau clinica-mi recomandati sa ma vindec, sa pot avea ciclu in fiecare luna, sa pot face copii.va multumesc si multa sanatate!oana campina
0
10-08-2008, ora 00:00
Marin Alina
Nu este medic/terapeut
Marin Alina
Buna. Am anumite nelamuriri in privinta sangerarilor intre menstruatii. Am 18 ani si de aproape un an, sunt activa sexual. Nu am luat anticonceptionale niciodata. Avem o relatie deosebita, bazata pe iubire si incredere. Insa uneori, intre cicluri, am niste sangerari, insotite chiar si de cheaguri de sange, ca si cand as fi la ciclu...desi ar fi trebuit sa'mi vina peste cateva zile. Dureri nu am de niciun fel, doar ca am acele pete pe slip, rosii, exact ca la manstruatie. Am fost la cardiologie pentru un control, acum cateva zile, iar doctorul mi'a spus ca pierd cam mult sange la ciclu (ma tine in jur de 7-8 zile) si m'a diagnosticat cu tahicardie sinusala. Oare aceasta afectiune a inimii poate sa'mi produca acele sangerari intre menstruatii ? Am citit pe anumite forumuri si chiar si in unele articole, ca exista riscul de cancer uterin... Mi'e frica. Insa as vrea niste pareri... poate voi putea trage concluzii. Va multumesc !
0
28-09-2008, ora 00:00
ALFY
Nu este medic/terapeut
ALFY
Buna fetelor,

Am avut si eu probleme de acest gen ( sangarari intre menstre, menstre la 5 luni ) si rezolvarea am gasit-o la endocrinologie: probleme cu hipofiza.
Din cate stiu eu functiile glandelor sexuale ( inclusiv menstr ) sunt controlate de hipofiza.
Deci consultati si un medic endocrinolog ca nu strica.Poate nu aveti nimic endocrinologic, dar macar mai primiti o parere.
PT. MARIN ALINA: la varsta ta sa ai boli de inima mai rar, de aceea zic sa mai consulti si alt cardiolog.
Succes si sanatate multa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •