dereglari CM?

22-04-2013
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Buna ziua, ultimul CM a venit pe data de 17 martie. Pe data de 6 aprilie am inceput sa am dureri de ovare (ca de cutit, presiune pelvina si lombara- nespecifice cm), si stari febrile pana in 37, 5 iar pe data de 10apr. au inceput unele sangerari superficiale, medicul mi-a pus diagnostic de anexita in urma unei ecografii abdominale si am primit tratament cu zanocin si flamexin.
In timpul tratamentului durerile s-au redus, si a fost o jumatate de zi cu sangerari ceva mai abundente, urmate de spotting dar fara niciun fel de durere.
Am terminat tratamentul iar presiunea pelvina/lombara revine la frig sau stat in picioare mult timp, si dupa 4 zile decand nu am mai avut niciun fel de scurgere ciudata a aparut mucus roz/gri-rozaliu fara miros sau mancarimi. De obicei ciclul vine la 28-35 de zile, azi este ziua 37 si nu da semne. Contact sexual nu a existat, eu banuiesc ca de la frig mi se trage. Este prima oara cand am o afectiune ginecologica si nu ma pricep. Mentionez ca inainte sa apara durerile sau sangerarea am luat 5 zlle zinat pt puroi in gat. Orice sfat este binevenit, multumesc
1 comentarii
0
22-04-2013, ora 13:23
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Papuss, vezi ca ti-am raspuns acum cateva minute la vechiul tau subiect, verifica-l.
Tu ai avut ciclu menstrual in ziua cand ti-a venit mai mult, considera acea zi ca fiind ultimul ciclu menstrual. Cat despre durerile pe care inca le mai resimti, este normal, dupa anexita mai simti cate ceva o perioada..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •