depresie bipolara | Forumul Medical ROmedic

depresie bipolara

23-01-2016
printesacaprioara
Nu este medic/terapeut
printesacaprioara
Buna seara! Am depresie bipolara din 2008.Am luat initial rispolept consta si orfiril de la care m am ingrasat enorm intr-un an luand 30 de kg. Am decis da intrerup tratamentul ca dupa recidivand la o perioada de 6luni. Am inceput in 2010 sa iau abilify plus deparkine. Am fost la medicul psihiatru care mi a intrerupt deparkine si cu timpul am decis sa reduc si abilify de la 3 pastile de 10 mg pe zi luand doar una. In tot acest timp am fost foarte bine si sunt bine chiar daca iau doar o pastila seara. As vrea sa intrerup tratamentul incercand sa supravietuiesc fara.oare voi putea sa rezist fara sa recidivez? Multymesc!
4 comentarii
1
23-01-2016, ora 20:24
printesacaprioara
Nu este medic/terapeut
printesacaprioara
Mentionez ca vreau sa intrerup tratamentul dupa 5 ani deoarece am goluri de memorie si am luat in greutate f mult
1
23-01-2016, ora 20:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Din pacate boala e cronica si necesita tratament pe viata. Uneori dupa o mai mare perioada in care esti stabila medicul poate incerca sa iti scada tratamentul, sa vada cum iti merge. Dar nu sa intrerupi brusc. Poti sa virezi in cateva zile, cateva luni sau cativa ani. Vindecare nu exista. Daca medicul iti zice sa reduci la mai putin de 10, cum dai primul semn ca virezi, trebuie sa iei mai mult, cat zice el.
Litiul ar fi bun ca nu ingrasa asa tare. Dar daca mergi bine pe Abilify, nici asta nu prea ingrasa, de fapt e neurolepticul care ingrasa cel mai putin, pe unii deloc.

Numai medicul care te vede hotaraste cand reduci. 10 mg e doza standard de intretinere.
0
23-01-2016, ora 23:01
printesacaprioara
Nu este medic/terapeut
printesacaprioara
I s a intamplat cuiva cu depresie bipolara intamplari ciudate? Ceva de genul paranormal cum ar fii sa citeasca gandul altcuiva fiind constient.
0
24-01-2016, ora 13:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Astea tin de episod. Se intampla aproape tuturor. Cand va apuca astfel de vizionari trebuie sa mergeti la medic sa va dea medicatia potrivita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul