de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur

06-11-2012
liviu-daniel
Nu este medic/terapeut
liviu-daniel
Buna ziua ma numesc daniel si am 35 ani si lucrez in constructii, de vreo 4 ani am o problema care observ ca mii se agraveaza starii de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur cateodata am impresia ca mii se intampla ceva, ami simt capul greu, mii se infunda urechiile, am senzatia de picioare reci, tremur in corp cateodata, fisiit in urechi, tiuituri in urechii, nu am probleme noaptea cu somnul dar toate aceste probleme mii sau agravat, cemi recomandati sa urmez, mentionez ca lucrez in strainatae de 2 ani si fam.a fost in tara toata aceasta perioada acum e cu mine, sa fie pe baza de stres?. Va multumesc.
3 comentarii
0
06-11-2012, ora 14:32
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Buna

Mergi la un medic si incearca sa vorbesti cu el cat mai deschis posibil. Pot fi maimulte cauze in afara de depresie. Un medic cred ca te-ar sfatui cel mai bine calea pe care s-o apuci.

Sanatate
0
06-11-2012, ora 15:28
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
daca ai putea sa-ti faci analize
sau
daca macar stii:
- valoarea glicemiei
- valoarea tensiunii arteriale, in acele stari
- ? ai probleme cu glanda tiroida?
- mananci doar seara?
- bei apa.multe lichide?
=stresul..o fi in +
DACA raspunzi.mai "vb"
sanatate
0
07-11-2012, ora 07:18
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna ziua, aceste simptome pot fi regasite in diverse tulburari psihice, nu vorbim neapărat de o depresie, dar pot să spun că vă confruntaţi cu o formă de anxietate. În general pentru a stabili un diagnostic este nevoie de o etapă pentru evaluare iar acest lucru îl putem realiza şi online. Vă recomand o intervenţie psihologică la nivel clinic, dar de asemenea o evaluare medicala (nu psihiatrica) pentru simptomele descrise.

Numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul