depresie, ganduri de suicid?

10-09-2008
mcatalin
Nu este medic/terapeut
mcatalin
de mai multi ani am foarte des perioade in care am simptome specifice depresiei, dar nu am facut nici un tratament. astazi de ex. a lipsit foarte putin sa ajung la suicid, insa nu inteleg de ce am aceste stari. sunt o persoana optimista, foarte calm, nu am stari de tristete sau suparare dar probabil am vreun dezechilibru al organismului. aceste episoade cu ganduri de suicid apar deodata, insotite de o stare de agitatie, dureri de cap, oboseala permanenta, somn agitat si simt ca refuza creierul sa gandeasca normal. cand imi revin sunt uimit de aceste stari in care am ideea de suicid foarte accentuata, pentru ca atunci atunci cand ma simt bine suicidul este ceva inadmisibil pentru mine. atunci cand ma simt rau, sunt constient ca nu am nici un motiv de suicid insa creierul nu ma asculta deloc si am fost de multe ori aproape de a face aceasta prostie. nu am apelat la nici un medic, deoarece am vazut ca medicamentele antidepresive au multe reactii adverse sau provoaca dependenta. ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, ce ar trebuie sa fac sau daca exista metode naturiste de tratament? va multumesc.
38 comentarii 12 Înainte ›
0
10-09-2008, ora 00:00
Diana21
Nu este medic/terapeut
Diana21
Buna...te sfatui sa mergi sa mergi la un psiholog.-*


(*modificat de admin)
0
10-09-2008, ora 00:00
Sarah30
Nu este medic/terapeut
Sarah30
Catalin, starile tale apar in anumite conjuncturi ? Ti se par determinate de ceva ? Poate stresul isi spune cuvantul.
0
10-09-2008, ora 00:00
mcatalin
Nu este medic/terapeut
mcatalin
Am fost astazi la un psihiatru, insa a ramas si el contrariat. Am facut niste teste specifice si nici el nu intelege care este cauza, pentru ca psihic sunt ok. Maine merg iarasi la un alt cabinet pentru a incerca alte metode, ceva legat de hipnoza. Cum am spus, starea in care tendinta de suicid este foarte accentuata apare fara nici un motiv. Cred ca problema este un dezechilibru chimic la nivelul creierului, insa sper sa apuc vreun tratament pentru ca in urma cu cateva ore deja eram pregatit sa... Cand am aceasta stare ingrozitoare, pur si simplu nu mai sunt eu insumi si nu-mi mai pot controla creierul. Sanatate si numai bine la toata lumea. (p.s. daca a mai trecut cineva prin astfel de situatii, va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac...)
0
12-09-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
E nostima faza cu psihiatrul contrariat... nici nu era musai sa afle cauzele, ci sa trateze simptomele prezente.
E drept ca alternanta starilor de dispozitie se asociaza cu modificari neurochimice, insa asta nu inseamna ca te afli complet "la mana" acestor neurotransmitatori care oscileaza dupa bunul lor plac.
Adreseza-te unui psihoterapeut, e mult mai probabil ca starile pe care le descrii sa fie urmarea unor programari mentale inconstiente.
Sanatate!
0
12-09-2008, ora 00:00
mcatalin
Nu este medic/terapeut
mcatalin
Multumesc tuturor pentru sfaturi. Mi s-au aplicat metode cu hipnoza si acupunctura iar rezultatul a fost doar negativ. Se pare ca este doar un dezechilbru chimic si trebuie sa fac tratament cu medicamente inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei. Insa imi este cam greu sa inghit asa ceva cand citesc reactiile care pot sa apara, dar o sa fac acest lucru pentru ca perioadele rele sunt groaznice.

p.s. pentru Simina_psih: Sa stii ca ma aflu complet "la mana" acestor neurotransmitatori. Cum am mai spus, este ingrozitor cand ma aflu in starea aceasta ciudata. Nici cel mai expert psihiatru sau psiholog nu poate sti cu adevarat cum este, pentru ca nu este ca o durere sau ceva care poate fi simtit de oricine. Creierul se blocheaza pe aceasta idee de suicid si nu poti controla acest lucru. Depresia care apare din cauza unei probleme psihice este foarte diferita, atunci este intr-adevar o dereglare chimica mult mai usoara si banuiesc ca mai usor de controlat.
0
12-09-2008, ora 00:00
mcatalin
Nu este medic/terapeut
mcatalin
Paluxetil 20mg 1/zi dimineata si Mianserin 10mg 1/zi seara.

Vad ca aceste medicamente pot provoca reactii adverse foarte grave. Cel mai rau este ca, la inceputul administrarii ambele pot mari foarte mult riscul suicidar. Este normal ca eu sa incep tratamentul acasa fara supraveghere, avand in vedere ca am episoade cu tendinta foarte accentuata de suicid? Daca cineva a utilizat aceste medicamente, va rog foarte mult sa-mi spuneti cat de dificile sunt aceste efecte negative. Sanatae si numai bine.
0
14-09-2008, ora 00:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Catalin, special pt acest simptom ar fii suplimentul de aur coloidal, mai intereseaza-te ! Daca nu iti inspira incredere nici acesta incearca la un homeopat de vocatie( nu de profesie), remediul aurum sau ce iti recomanda el ! Sanatate !
0
14-09-2008, ora 00:00
Sarah30
Nu este medic/terapeut
Sarah30
Spui ca ti s-au aplicat deja diverse metode ? Cum ai resuit sa gasesti asa repede pe cineva care sa te aduca in stare de hipnoza ?
0
14-09-2008, ora 00:00
mcatalin
Nu este medic/terapeut
mcatalin
Multumesc pentru informatii.

Flori3 - Acelasi psihiatru a incercat mai multe metode, iar cea cu hipnoza a fost pentru a incerca sa afle o cauza a simptomelor. Nu am intrat in vreo transa, ci doar nishte chestii mai simple de hipnoza.

Zilele astea am sa merg si la un alt psihiatru, am gasit informatii din lucrari scrise de acesta care sunt foarte precise.

Sanatate multa la toata lumea.
0
06-10-2008, ora 00:00
eugen200844
Nu este medic/terapeut
eugen200844
salut mcatalin ! ma confrunt cu celeasi probleme ca si tine. In schimb eu in urma cu 6 ani am suferit o depresie foarte dura. Atac panica+anxietate generala. Am urmat un tratament de specialitate. Fevarin si xanax Pe langa ideea de suicid mai aveam ceva obsesii ciudate pe care le asociam mereu cu diverse chestii. nu suportam culoarea rosie si negru, si la fel creierul meu refuza sa treaca peste problema asta.Fevarinul m-a ajutat sa trec si peste panica geneala de a iesi singur din casa, aveam momente cand ma sufocam. Acum dupa 6 ani nu mai am nimic cu acele culori absolut nimic, in schimb persista ideea de suicid, nu mai este la fel de intensa ca la inceput, dar o am zilnic in cap. trec peste ea, m-am invatat cu ea sa zic asa. Si asta numai prin modul meu de a gasi mereu alte si alte preocupari noi.calatorii, cumparaturi, profsia, sunt si casatorit si asta m-a ajutat mult. Am observat ca imi este mult mai bine cand sunt cu cei din jur ca imi priau si de la ei fie o conversatie fie ne facem cate un plan si mai uit de ideile mele. Si eu vreau sa rezolv aceasta problema, mai ales ca uitasem intr-un timp in acesti ani de tot si de ideea asta de suicid eram prea prins profesional, prea dornic de afirmare, si fara nici un fel de pastile a fost f bine. In schimb acum cu venirea toamnei mi s-au inecat un pic corabiile. daca ne poate ajuta cineva intr-un mod cat mai sigur rugam s-o faca. multumim.
0
10-10-2008, ora 00:00
mcatalin
Nu este medic/terapeut
mcatalin
salut eugen,
starea de anxietate mi se pare ceva minor acum, chiar daca am momente cand ma trezesc si noaptea in plina criza (puls crescut, senzatia de sufocare, stare de rau generala, etc), insa cu asta m-am obisnuit.
crizele cand ideea de suicid este fff accentuata, asta este cel mai rau pentru mine.
intr-adevar orice preocupare care sa-ti distraga atentia ajuta foarte mult, insa in perioadele proaste nu mai pot face nimic pentru ca sunt pur si simplu invadat de nenorocitele astea de ganduri negative.
ramane oricum sa speram ca va fi totul bine.
multa sanatate si numai bine!
0
18-10-2008, ora 15:45
cata77
Nu este medic/terapeut
cata77
Buna Eugen,
Am si eu acelasi tratament pentru acelasi diagnostic, plus depresie (psihiatrul zice ca sufar de depresie endogena).
M-a incurajat postul tau. Eu iau Fevarin 100 mg la pranz de 2 luni si jumatate si Xanax am luat maxim 1, 25 mg in trei doze pe zi, acum am scazut, de mai bine de o saptamana sunt fara (l-am scazut treptat, 10 zile intre doze de 0.25) dar am o recadere care m-a deznadajduit.
As vrea sa iti pun cateva intrebari:
- la cat timp si-a facut efectul Fevarinul?
- cat ai luat si in ce moment al zilei?
- ai avut efecte adverse? (eu de exemplu am greata mai des acum decat in general, poate fi de la el?)
- Xanax cat ai luat? cum l-ai lasat
Eu fac si terapie cognitiv comportamentala dar sunt abia la inceput. Aceasta recadere m-a intristat rau de tot si ce e mai rau e ca m-a facut sa cred ca nu voi iesi niciodata din depresia asta.
0
08-04-2009, ora 21:53
Ceapaev
Nu este medic/terapeut
Ceapaev
Fascinant cum multi se vaita de depresie, dar nimeni nu se gandeste la refacerea echilibrului intre omega 6 si omega 3.
0
09-04-2009, ora 10:44
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
draga mcatalin, iti scrie o persoana care a avut trei tentative de suicid. Am trecut deci prin dorinta de a muri.
Pentru ca imi era rau. Ultima data am spus la spital" ce bine ca traiesc!" si eram inconstienta, mi-a povestit mama. asta era acum 7 ani.
Pe langa tratamentul care este necesar, bineinteles, tu trebuie sa te autosugestionezi, sa iti repeti: vreau sa traiesc, vreau sa ma bucur de tot ce se poate pe lumea asta! daca iti zici asta cand esti constient, se va intipari si vei scapa de momentele negative cand iti vine sa termini cu viata.
Sau inca o metoda: cand iti vine sa faci o prostie, mananca ceva bun, ceva dulce, sa vezi ca creierul fiind hranit cu ceva, isi revine.
doamne ajuta!
0
10-04-2009, ora 20:50
Ceapaev
Nu este medic/terapeut
Ceapaev
Anastasia, sfatul oferit de tine este mult prea general, am bagat deshtu in apa si am vazut ca nu face gaura. Ceva dulce...
Ok, dar nu chiar orice, una este un măr şi cu totul altceva un baton cu zahar rafinat şi grasimi hidrogenate. Foarte posbil să te alegi doar cu un boom energetic, după care urmeaza o stare de oboseala.

Oricum ai lua-o, o astfel de solutie nu rezolva ceva FUNDAMENTAL.

Conteaza prezenţa magneziului, vitamina B12, E şi altele.
Incomparabil mai mult ar ajuta un mix de seminţe proaspete, măcinate cu rasnitza: in+floarea soarelui, susan, migdale, nuci, peste care se stoarce o lămîie, se adaugă o idee miere.
O reteta din asta ar avea sanse foarte mari de a rezolva o depresie, fiindcă asigură acizi grasi esenţiali, vitamine, minerale etc.

Foarte multe din cazurile de depresie sunt provocate de lipsa omega 3 (se spune ca ar fi elixirul fericirii).
0
10-04-2009, ora 21:26
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
atentie ca semintele sunt grele la colecist. eu spre exemplu daca mananc asa ceva fac criza de fiere.
Omega 3 insa intr-adevar cred ca este bun.
Am incercat si eu sa il ajut. Numai bine
0
30-04-2009, ora 00:14
mcatalin
Nu este medic/terapeut
mcatalin
multumesc tuturor pentru sfaturi. am folosit tot ce se putea din domeniul naturist (inclusiv omega 3), si nu m-am vindecat complet insa am ajuns totusi la o stare acceptabila. conteaza foarte mult si autosugestia, insa de multe ori este depasita de aceasta depresie afurisita... multa sanatate!
0
02-05-2009, ora 14:37
Cinzia
Nu este medic/terapeut
Cinzia
Buna Catalin! Am citit sfaturile care ti le-au dat altii si incercarile tale disperate de a incerca orice. Poate nu este un singur lucru de facut. Poate creierul are nevoie de anumite substante si este bine ca incerci. Hipnoza a fost o testare, auto-sugestinarea a fost o tentativa dar poate ai nevoie intr-adevar de o psihoterapie de durata. Pari a fi alergic la unele medicamente si pari a fi convins ca...este creierul vinovat pt ca tu de fapt esti bine. Nu se poate asta, suntem un sistem si orice parte din noi o conditioneaza pe cealalta si tot sistemul. Cauta un specialist si pune-ti anumite intrebari ca de ex: la ce ma gandesc un moment inainte de a se declansa atacul? de cine am nevoie cand se declanseaza? ma tem ca se va intampla iar si asa ca sa reduc tensiunea in care stau ma gandesc imediat la sinucidere?
Ai grija de tine!
0
11-06-2009, ora 04:11
sorana2
Nu este medic/terapeut
sorana2
Pentru mcatalin.Eu cred ca ai dezvoltat o DEPRESIE OBSESIV-COMPULSIVA care poate avea extrem de multe cauze :stresul de zi cu zi, consumul de cafea sau bauturi alcoolice.Faptul ca ai dureri de cap, ar putea insemna ca ai putea avea paraziti in organism (giardia lamblia) si pentru asta ar trebui sa-ti faci un examen coproparazitologic.Daca cumva ai paraziti atunci acestia iti consuma din corp vitamine si minerale si cel mai rau lucru, este faptul ca isi lasa excrementele sub forma de toxine in organismul pe care il paraziteaza.Organismul fiind secat de principala sursa de hrana si fiind intoxicat, poate da depresii sub diferite forme, greturi, varsaturi sau senzatii de varsaturi, dureri in jurul ombilicului si alte manifestari.In legatura cu consumul de antidepresive sau antianxiolitice gen xanax(alprazolam) insotite sau nu de neuroleptice, in prima saptamana toate dau senzatii de somnolenta, avand uneori impresia ca esti leguma, dar din a doua saptamana acest fel de simptome incep sa dispara lasand locul unor stari de bine.Iseea este faptul ca in prima saptamana sa dormi cat mai mult cu putinta astfel incat organismul prin odihna sa se refaca.Sunt asistenta de farmacie si va garantez ca un tratament cu antidepresive si neuroleptice sau benzodiazepine (diazepam) luate la indicatia unui medic psihiatru, timp de sase luni (timp in care cu un tratament adecvat ar trebui ca depresia sa cedeze) nu da nici un fel de dependenta.In momentul in care simptomele unei depresii incep sa cedeze si doza de medicatie o sa fie scazuta de medic, treptat.Bineinteles ca se poate asocia cu diferite feluri de psihoterapie.Credinta si posturile, dupa ce organismul se reface, te face dintr-un om slab un om puternic.Va spun asta pentru ca in timp, sa puteti preveni recaderile.
0
11-06-2009, ora 13:37
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Sorana, foarte placuta interventia ta si la obiect.
Felicitari, sunt din pacate din ce in ce mai putin farmacisti care au cunostinte solide de medicina.
Din pacate...
0
11-06-2009, ora 14:39
LULIKA
Nu este medic/terapeut
LULIKA
Draga mcatalin, si eu am trecut prin sentimente asemanatoare, cind nu stiam ce se petrece cu mine, aveam ginduri de suicid tot mai dese, stare de apatie ingrozitoare si tot restul.Te rog sa ai incredere in mine caci iti spun din tot sufletul, fiindca am trecut prin asa ceva.Cel mai bun remediu a fost ajutorul dat de DUMNEZEU. A m cautat un duhovnic bun care m-a invatat ce inseamna apropierea catre Dumnezeu, iar atunci cind aveam acele ginduri oribile, alergam la cartea cu rugaciuni si, plingind il rugam pe EL sa ma ajute. Eram cu moralul la pamint si nu credeam ca o sa mai scap vreodata, dar Dumnezeu a vrut ca eu sa ma fac bine. Nu ai crede daca iti spun ca astazi sint o persoana normala, fara ajutorul medicamentelor si doctorilor.Stiu ca acesta e un forum medical, dar nu pot sa nu scriu si despre acest miracol pe care eu l-am trait.Sper sa-ti fie de folos indrumarea mea si nu ezita Sa-l cauti !
0
11-06-2009, ora 15:11
gege
Nu este medic/terapeut
gege
buna tuturor
foarte bune comentariile
si eu am probleme de genul acesta si incerc sa le tratez

va spun din proprie experienta ca nu e de neglijat. de exemplu eu nu stiam cu ce ma confrunt si am facut mai multe analize(endocrinologice, neurologice
cum spunea mai sus sorana-nu sunt de neglijat nici alte afectiuni care pot provoca o depresie sau astfel de stari
in urma analizelor am descoperit si o afectiune a glandei tiroide care provoaca astfel de simptome
de asemenea -o infectie netratata poate provoca aceste stari
multa sanatate tuturor
0
17-06-2009, ora 23:34
mcatalin
Nu este medic/terapeut
mcatalin
multumesc tuturor pentru sfaturi, intr-adevar conteaza foarte mult autosugestia pozitiva insa cei care au trecut prin stari asemanatoare stiu ca acest lucru pare imposibil in momentele rele...
pt sorana2: "în mod normal, giardia dispare din organismul sănătos, fără tratament, într-o lună." - eu am aceste stari de 3-4 ani, insa am sa merg sa fac si acest test.
sanatate si numai bine la toata lumea!
0
18-06-2009, ora 02:01
sorana2
Nu este medic/terapeut
sorana2
mcatalin, cum naiba sa dispara niste paraziti din organism intr-o luna si fara tratament.Ele sunt niste vietati microscopice, care atata vreme cat gasesc in organismul gazda conditii optime de viata nu vor disparea.Este adevarat ca in fiecare fiecare organism se manifesta diferit dar printre simptomele lor se numara durerile de cap iar atunci cand organismul este foarte parazitat (se inmultesc rapid si in numar de cateva mii intr-un timp relativ foarte scurt) pot da depresii de diferite feluri datorita faptului ca isi depun toxinele in organismul parazitat care toxine pot ajunge pana la creier.Ar fi foarte bine ca atunci cand iti faci examenul coproparazitologic, sa consumi inainte cu o seara de a lua proba, usturoi sau inghetata deoarece atunci ele se inchisteaza si se pot depista mai repede.De asemenea te mai poti verifica cu o analiza de sange care se numeste Eozinofile notate la ei pe buletine cu EO.Daca valoarea eozinofilelor depaseste cifra 3 sau este 3 atunci esti parazitat si trebuie sa faceti tratament toata familia.Nu spun sigur ca ai asta, dar dupa simptomele pe care le enumeri poate fi si asta.Daca nu ma crezi, incearca sa cumperi de la o librareie o carte de parazitologie si o sa te lamuresti mult mai bine.Cand iti faci examenul coproparazitologic, sa incerci sa dai de un laborator mai cu renume, pentruca in anumite cazuri ti se pune doar stampila deoarece este o analiza mai scarboasa.De asemenea sa dai trei proba la interval de o zi una de alta.Daca totusi nu ai asa ceva, atunci consulta un medic psihiatru si un neurolog.Daca esti din zona Timisoara pot sa-ti recomand pe profesor DR.DEHELEAN POMPILIA sau medic primar ROMOSAN FELICIA.
0
18-06-2009, ora 12:30
mcatalin
Nu este medic/terapeut
mcatalin
sorana2, multumesc pentru informatiile suplimentare. oricum as fi mers sa fac acest test, pentru ca de acest lucru nu mi-a spus nimeni si nu l-am facut vreodata. multumesc pentru recomandari, insa eu sunt din iasi. analizele le fac de obicei la synlab sau medcenter, insa nu pot sti care sunt intr-adevar corecte pentru ca toate sunt autorizate cu tot felul de standarde.
"De asemenea sa dai trei proba la interval de o zi una de alta." - trebuie sa fac acest test in 2 zile consecutive, sau la ce anume este aceasta referire?
multa sanatate!
0
19-06-2009, ora 01:33
sorana2
Nu este medic/terapeut
sorana2
mcatalin, acest examen se face corect in felul urmator:Iti iei o cutie curata, foarte curata (uneori aceasta cutie este data chiar de laborator) si iti pui tot scaunul dintr-o zi pe o hartie curata si iei cu ajutorul unei lingurite de plastic din acel scaun din mai multe locuri si pui in acea cutie dupa care duci proba la laborator.Lasi sa treaca o zi, dupa care a treia zi repeti din nou aceasta operatie.Mai lasi sa treaca inca o zi, dupa care in a cincea zi mai repeti acest fel de operatie.Daca nici la a treia proba data nu iese nimic atunci inseamna ca nu ai asa ceva.De asemenea te poti verifica cu o analiza de sange si anume numarul de Eozinofile: daca acesta este 3 sau mai mult, atunci nici nu mai are rost sa iti mai faci nici un examen coproparazitologic deoarece asta inseamna ca esti parazitat.Se poate intampla uneori ca numarul de eozinofile sa creasca doar la inceputul parazitarii organismului dupa care corpul sa se obisnuiasca cu ele si sa nu le mai perceapa ca fiind organisme straine dar ele isi fac in continuare treaba in sensul rau, in organismul uman.Tu ai afirmat ca dupa o luna se duc singure, dar sa stii ca la foarte multe persoane nici dupa trei luni de tratament specific nu a trecut.Acest diagnostic se depisteaza relativ greu, si trebuie sa ai mare grija la igiena in primul an, deoarece exista oricand riscul recontaminarii care se face foarte usor.Iti doresc multa sanatate si scuza-ma ca fiind ore tarzii, cand scriu la calculator, am uitat sa iti spun asta..Lucrand la farmacie, uneori trebuie sa mai merg si noaptea atunci cand cineva are nevoie de tratament si pana vine somnul mai stau uneori pe net.Din tot sufletul chiar iti doresc sa te faci bine.Eu sunt din Arad, de aceea iti recomandasem Timisoara ;din pacate la Iasi chiar nu cunosc mai nimic, decat ceea ce se spune prin presa.
0
20-06-2009, ora 22:21
mcatalin
Nu este medic/terapeut
mcatalin
sorana2, multumesc foarte mult pentru sfaturi si recomandari. am sa fac totusi acest test coproparazitologic, chiar daca m-am uitat pe analizele pe care le tot fac de ani de zile si am vazut ca la eozinofile% a fost dintotdeauna in limite normale (de ex. la analizele de acum un an avea valoarea de 0, 7 iar acum are valoarea de 2, 5 - pe analize aratand ca valoarea trebuie sa fie 0-4%). la eozinofile mii/ul valoarea de acum un an era 0, 0 iar acum este 0, 13 - nivelul standard fiind 0, 0-0, 7(probabil mici diferente apar si pentru ca testele sunt facute la doua laboratoare diferite). la testul de hemoleucograma, valoarea care mi-a iesit in ultimii ani, tot timpul sub cea minima este la trombocite (normal fiind 150-400, iar la mine avand nivelul intre 120 si 140). sanatate si numai bine! un weekend cat mai placut!
0
21-06-2009, ora 15:06
ariadna23
Nu este medic/terapeut
ariadna23
buna ziua,
am avut o relatie de 6 luni cu un medic psihiatru mai mare decat mine cu 13 ani, in momentul in care i-am spus ca sunt insarcinata ma parasit si mi-a spus ca este problema mea, copilul nu l-am pastrat, pe el nu l-am mai cautat, nu iam cerut apsolut nimic. partea proasta este ca de atunci nu mai sunt eu, nu ma mai pot concentra, plang foarte mult si nu mai am incredere in nimeni. sora mea este psiholog, cu ea nu pot vorbi, in medici nu mai am incredere si mai ales in psihiatri, nu zic ca toti sunt la fel dar ma intreb cui sai cer ajutor acum. sunt studenta la facultatea de sociologie, citesc foarte multe carti de psihologie, imi caut singura rezolvarea problemei mele dar nu mai pot..
0
21-06-2009, ora 17:08
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
draga adriana, imi pare sincer rau pantru deceptia pe care ai avut-o!
Sa vezi ca timpul te va vindeca. Dupa cum singura ai spus, nu toti psihiatrii sunt la fel, dar sunt si eu de acord ca multi sunt"mai originali". Ce sa faci? sunt oameni dupa cum si preotii sunt oameni. Eu am fost la viata mea la multi psihiatri, am cunoscut vreo 4 si draguti. In atatia ani de boala am avut timp.
Dumnezeu e singurul care ne poate ajuta cu adevarat! Pune-ti nadejdea in El. El e bun si indelung rabdator. Nu zice nimeni sa stai prin biserici ore inregi, ci sa ai nadejde ca El, cel care te-a creat se va milostivi de tine si te va vindeca de suferinta!
Iti doresc numai bine!
0
21-06-2009, ora 18:15
ariadna23
Nu este medic/terapeut
ariadna23
multumesc frumos miu anastasia
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depresia la vârstnici
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  • Perfecționismul - asociat cu riscul de suicid
  •