demodex folliculorum

19-07-2007
laura miry
Nu este medic/terapeut
laura miry
Dupa analiza dermatologica am fost diagnosticata cu demodex foliculorum. Am facut tratament cu claritromicina..cu multe alte medicamente..cu ceaiuri si preparate de la farmacie dar fara efect. Ce se intampla? Nu poate fi vindecat? Va multumesc anticipat!
11 comentarii
0
20-07-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Problema dvs nu stiu daca este legata de acest Demodex, care este un parazit saprofit al glandei sebacee. Daca totusi sigur el este vinovat de problemele dvs, trebuie sa stiti ca el nu moare datorita claritromicinei sau ceaiurilor!
Din ce localitate sunteti?
0
20-07-2007, ora 00:00
laura miry
Nu este medic/terapeut
laura miry
Din Bucuresti. Am facut mai multe tratamente dar la primele analize am fost diagnosticata cu acest demodex iar la urmatoarele investigatii la diagnostic mi-a scris demodecidoza. Nu stiu daca e acelasi lucru dar am folosit tot felul de creme preparate in laborator dar tot nimic. Eu lucrez la casino de unde mi se si trage aceasta problema. Nu mai stiu ce sa fac!
0
21-07-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu ma pot pronunta in ceea ce priveste diagnosticul, insa va pot indruma catre colegi de ai mei care sper ca va pot ajuta. Puteti apela la doamna dr. Olsavszky Rosalia la Spitalul Colentina, Clinica Dermatologica sau la domnul dr. Toropoc Ionel la Spitalul Clinic Militar Central, Clinica Dermatologica. De asemenea, puteti apela la serviciile doamnei dr. Alexandru Adina, colaboratoare a forumului, ale carei date de contact le gasiti in sectiunea "Colaboratori" a acestui site. Succes!
0
21-07-2007, ora 00:00
laura miry
Nu este medic/terapeut
laura miry
Va multumesc pt indrumare.
0
01-04-2009, ora 14:03
Bianca333
Nu este medic/terapeut
Bianca333
Buna ziua. Am 30 de ani. Pana la varsta de 28, am avut o piele f.sanatoasa.. Chiar in perioada de pubertare nu am suferit de nici o dereglare a pielii. Cu 2 ani in urma, am inceput a simti pielea fetei fierbinte, arzand..Apoi mi-au aparut pete rosii, mancarime.. La laborator s-a depistat "demodex". Am urmat un curs: unguent "demalan" si pastile "pilobact", deoarece am si ulcer duodenal. Am urmat si dieta, excluzand fructele citrice si altele care contin multa vit. C. Toate astea sub indrumarea medicului..
A avut efect pozitiv ceva timp. Dar mai apare uneori. Chiar daca respect dieta..(caci e un lucru important..).
Oare e doar "demodex"?
Merci anticipat.
0
05-04-2009, ora 21:19
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Faceti si o ecografie de ovare.
0
19-12-2010, ora 18:05
alllexia_k
Nu este medic/terapeut
alllexia_k
buna!sunt din iasi si va scriu in numele surioarei mele care are 30 de ani si de vreo 10 ani a fost diagnisticata cu demodex, a mers la divesi medici si a urmat diverse tratamente dar fara rezultat.oarecum as putea spune ca s-a obisnuit cu ideea ca nu va reusi sa scape de acest parazit insa ar vrea sa faca un bebe si nu stie care ar fi riscurile.toate tratamentele care le-a urmat au fost pe baza de antibiotice inclusiv cel care il urmeaza acum si care pare a fi un pic mai bun decat celelalte deoarece i s-a curatat fata mai bine chiar daca parazitul apare mereu.ce ar trebui sa faca pentru a putea face un bebe sanatos ca banuiesc ca de parazit nu va reusi vreodata sa scape?
0
26-12-2010, ora 18:12
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Parazitul nu are nicio legatura cu bebe!!
0
26-12-2010, ora 21:54
alllexia_k
Nu este medic/terapeut
alllexia_k
bun!dar avand in vedere ca parazitul este tinut in frau cu antibiotice...sau tot felul de tratamente?
sa inteleg ar trebui sa lase tratamentele sa i se umple fata cu parazitul asta.care cine stie cat de rau poate fi daca nu este mentinut cu fel de fel de tratamente timp de 9 luni si sa faca bebe si dupa aia sa reia tratamentele?
ca altfel nu vad cum ar putea proceda
ce ar trebui sa foloseasca pentru a opri parazitul sa se extinda si totusi sa poata duce o sarcina?pentru ca nu cred ca e deloc ok sa faca tratamente pe baza de antibiotice si sa duca si o sarcina...
0
22-06-2012, ora 11:01
cor6
Nu este medic/terapeut
cor6
am fost diagnosticata si eu cu demodex si mi s-a spus ca pot folosi crema Metroruboril dar ca nu se prea obtin rezultate cu ea asa ca mi s-a recomandat sa-mi iau solutia sau gelul Crotamitex(substanta activa fiind crotamitonul)din Germania pt. ca numai acolo se gaseste.am reusit destul de greu sa fac rost de ele si acum m-am trezit cu 2 bucati asa ca daca cineva are nevoie pot sa-i trimit unul.rezultatele sunt bune.
0
09-08-2015, ora 23:08
oanalorelai
Nu este medic/terapeut
oanalorelai
Buna, daca cererea pentru a trimite unul din tuburile de Crotamitex e inca in picioare, as vrea si eu unul. Numele e -*. Si, functioneaza bine ? Tratamentul?

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: