| |
|
|
|
| |
|
Autor: pufu79 |
Data: 11-03-2009 |
|
Anul trecut am avut problema asta si mi s-a prescris Milgama; Am luat si nu am mai avut probleme; Acum amortesc din nou; Imi spune cineva cum se ia Milgama ; nu mai tin minte; multumesc |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 3 |
|
|
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara -
Medicina de familie ,
Erbiceni, Iasi |
Data: 13-03-2009 , ora 06:06 |
|
In cazul tau doua drajeuri pe zi sunt suficiente.Daca utilizezi Milgamma N sa le iei dupa mese.Numai bine!
|
|
|
Autor: pufu79 |
Data: 13-03-2009, ora 09:26 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Multumesc pt raspuns.
|
|
|
Autor: stefanelu |
Data: 29-01-2010, ora 15:01 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Buna ziua Am 66 de ani si sunt pensionar
sunt nou pe acest forum dar ma bucur ca l am gasit .In acest fel poate reusim sa depasim momentele grele din viata noastra cu sfaturi ,idei,incurajari.As vrea sa va spun si eu durerea mea ca poate cineva s-a confruntat cu asa ceva si in urma unui tratament a reusit sa isi revina.Am diabet zaharat tip2 urmez tratament si de vreo doi ani am amorteli ,furnicaturi acum si usturimi ,intepaturi dureri la maini si picioare Aceste amorteli a urcat in timp peste genunchi la picioare si pina ca cot la mani.Am luat tiogama,neuromion,milgama fara rezultat (bineinteles prescris de medic),ieri am fost la spitalul universitar Bucuresti si am facut o electoromiografie pe care mi a pus-o in brate si mi a spus sa merg inapoi la medicul de la care am avut trimiterea mentionez ca medicul care a pus parafa fiind neurolog dar far sa dea vreo explicatie.Am luat rezultatul si la concluzii era trecut: polineuropatie demielinizata usoara membre inferioara si mai jos pe rindul urmator:mononeuropatie de nerv median bilateral prin inarcerare la nivelul tunelului carpian.Am fost inapoi la medicul de familie de la care am luat trimiterea si mi a spus ca in afara de milgama nu are ce sa imi dea dar eu deja iau acest medicament si nu am nici un rezultat. Poate cineva a avut asa ceva sa scrie pe forum cum si cu ce sa tratat .Numai bine va doresc!
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
69520
Ultimul utilizator:
Ionica01
Total mesaje:
144150
Ultimul mesaj:
17-03-2010
29 useri inregistrati; 1507 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Te-a prins Primavara cu Kilograme in plus? SLABESTE INTELIGENT cu ajutorul unui Nutritionist!
NUTRITIE - BUCURESTI
0720.61.61.10
Cel mai comod si eficient mod de a trata sinuzita si de a inlatura disconfortul produs de aceasta.
630 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic