degete amortite

20-05-2006
gabim
Nu este medic/terapeut
gabim
de circa doua saptamani am degetele de la miini si picioare amortite (toate). singurul lucru cu care pot asocia aceste simptome este ca am incercat sa folosesc un plasture cu nicotina pentru a ma lasa de fumat. prima reactie dupa plicare (l-am pus pe brat aproape de umar) a fost o amorteala a mainii respective urmata de o mancarime in zona plasturelui. Am folosit 3 zile plasturele ( se tine 24 ore) dupa care am renuntat. amorteala nu a disparut si nici nu da semne sa dispara. va rog sa ma ajutati cu un sfat
2 comentarii
0
21-05-2006, ora 00:00
Dr. Adam Evelina
Identitate neconfirmată
Dr. Adam Evelina
Va recomand sa folositi pentru dezobisnuirea de fumat produsele Tabac stop tinctura si amestec din plante. Le gasiti la magazinele naturiste, gen Plafar, sunt produse de Santo Raphael si nu au nici un fel de reactii adverse.

In continuare pentru a scapa de amorteala va recomand sa beti zilnic 2 litri de apa in care ati adaugat zeama de la 2-3 lamai, cu efect dezintoxicant si antitoxic.


Realizati si un masaj al degetelor cu otet de mere in care ati adaugat un varf de cutit de cimbrisor.

Succes
0
28-05-2006, ora 00:00
maria-stefania
Nu este medic/terapeut
maria-stefania
Am amortite degetele de la maini si picioare, fara sa imi pot reprosa ceva anume(medicatie deosebita sau traumatism din cauze mecanice)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  •