de ce nu raman insarcinata?

19-03-2008
ralucab
Nu este medic/terapeut
ralucab
anul trecut mi s-a depistat un chist ovarian de 3.5 cm si un fibrom de 7 mm.dupa trei luni de tratament cu ovamit, duphaston si vitamina E si cateva sedinte de reflexoterapie chistul a scazut la 1.2 cm si fibromul a ramas la fel.
mi s-a spus ca atat chistul cat si fibromul nu afecteaza o posibila sarcina, si ca pot ramane insarcinata oricand, dar au trecut cateva luni bune si eu tot nu am ramas insarcarcinata.mentinez ca am deja un copil cu care am ramas insarcinata foarte usor.intrebarea mea este daca mai pot ramane insarcinata si de ce nu am ramas pana acum.va multumesc mult.
2 comentarii
0
21-03-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Trebuie sa va investigati pentru a vedea care este cauza.Totodata trebuie sa isi faca si sotul o spermograma.Dumneavoastra trebuie sa faceti niste monitorizari hormonale pentru a vedea daca aveti ovulatie, sa va recoltati Ag. Chlamydia si Mycoplasma/Ureaplasma din col si in ultima faza sa mai faceti si o histerosalpingografie.
Toate cele bune.
0
21-03-2008, ora 00:00
ralucab
Nu este medic/terapeut
ralucab
multumesc mult pentru raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul