ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Educatie sexuala - Sexologie » Orgasmul

de ce ejaculez prea repede iar penisul nu este dezvoltat?

Autor: marius_10 Data: 13-03-2010
buna ziua! sa trec direct la subiect ! am o partenera de vreo 3 luni ! eu inca nu miam inceput viata sexuala am 18 ani si ejaculez prea repede nici un minut nu dureaza si ejaculez . iar dimensiunie penislui meu sunt cam mici 14 cm si cam 3 cm si cva in diametru ! va rog ajutatima si pe mine ! cu respect marius!

Comentarii / raspunsuri: 1 |

Autor: crissa23 Data: 18-04-2010, ora 01:29 |  Raporteaza continut inadecvat
Pai de ce crezi tu ca este o problema asta ? 18 ani si esti virgin, e NORMAL sa ejaculezi FOARTE repede, este o "chestie" foarte des intalnita in randul barbatilor, si virgini si nu.. adica cei cu mai putina experienta.. ca sa ejaculezi mai greu..sau sa te tina mai mult , nu prea se poate din prima ca esti excitat, esti dornic, etc, dar la a2a treaba, a 3a, ai sa vezi ca iti dai drumu mai greuts, iti trebuie ceva antrenament, trebuie timp si rabdare si... de preferat sa faci cu partenera,daca este dispusa sa aiba rabdare si intelege ! ca nu se poate chiar numai prin........... masturbare . iar de dimensiuni nu stiu ce sa zic, doar ca "dimensiunea nu conteaza, ci tre doar sa sti ce faci cu ea" nu esti singurul cu asta..si cum spuneam, dimensiunea, nu conteaza, ci tre doar sa sti ce sa faci, darrrrrrr pana atunci iti va trebui mult antrenament.. mult. Sa auzim de bine .

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Autor: Administrator | mesaj publicitar: Data: 27-11-2009, ora 10:00
Glamy - cosmetce minerale

Primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale - Glamy.ro

S-a deschis primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale. Cosmeticele minerale au devenit un nou trend in domeniul infrumusetarii. Marele lor avantaj (printre altele) este ca sunt naturale: nu contin parabeni si alte substante, ce se gasesc in cele mai multe cosmetice "clasice", demonstrate a fi toxice pentru organism.

Promotie temporara: 25 RON cadou la crearea contului, fara nici o obligatie de cumparare (ii poti folosi daca si cand ai chef).

Viziteaza www.glamy.ro - magazinul online de cosmetice minerale.

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 82886
Ultimul utilizator: b_zsuzsa79
Total mesaje: 177716
Ultimul mesaj: 06-09-2010
71 useri inregistrati;
4780 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Aflati despre tratamentul modern al plagilor cronice. Sunati GRATUIT la 0800 800 943 sau accesati www. cumvindecamplagile.ro .
UN SERVICIU OFERIT DE HARTMANN.
Inapoi Inainte
0800 800 943
Detalii
Daca vrei sa incepi acum iti recomadam kitul de start. Iti oferim 25 RON, platim transportul, castigi 30 de puncte cadou si un fard mineral
Economisiti 300 RON
DOAR PENTRU VIZITATORII ROMEDIC
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: