dati-mi un raspuns va rog

15-08-2008
florin26
Nu este medic/terapeut
florin26
Sotiei mele i-a fost scos uterul si ovarele. Imi doresc si eu sa-mi fac o operatie prin care penisul sa nu mai intre in erectie pentru a elimina tentatia de a ma duce la alte femei cat si suspiciunile ei ca m-as putea duce la altele. Este posibila o astfel de operatie? Daca da, voi mai putea ejacula? voi mai avea orgasm?
8 comentarii
0
15-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
doamne ce idei aveti!!!de ce trebuie sa apelati la asemenea lucruri??incercati altfel!!iar daca nu aveti erectie categoric nu veti ejacula!!de orgasm nu mai spun...sau poate ca ma insel eu..gasiti alta cale ca sunt atatea!!nu asa drastice!!bafta
0
15-08-2008, ora 00:00
florin26
Nu este medic/terapeut
florin26
as vrea totusi parerea unui specialist.
0
16-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
atunci asteptati parerea unui specialist!!multa sanatate!!
0
16-08-2008, ora 00:00
Dr. Radu Botezatu
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Radu Botezatu
Domnule romeo23,

Exista posibilitatea efectuarii sterilizarii permanente, adica imposibilitatea de a mai avea copii in viitor prin procedeul vasectomie (sectionarea cailor spermatice de la testicol spre penis). Totusi in acest caz, in continuare veti avea erectie si orgasm.
Dorinta dvs de a nu mai avea erectie nu se poate realiza prin operatii care sunt aprobate in tara noastra. Procedeul consta in sectionarea cailor simpatice care duc spre penis. Este o interventie foarte riscanta pentru ca se pot atinge nervii care inerveaza sfinterele aparand astfel un defect de control sfincterian. Nu stiu sa va spun cu certitudine tarile in care este legal a se practica aceasta interventie.
Sfatul meu este de a renunta la aceasta idee care va pune viata in pericol. Daca sotiei dvs i-au fost scoase ovarele si uterul, aceasta inca mai poate avea contact sexual. Se poate folosi o gama complexa de lubrifianti.

Numai bine.
0
17-08-2008, ora 00:00
florin26
Nu este medic/terapeut
florin26
Dar exista totusi o posibilitate ca sa obtin atrofierea acestor muschi ai penisului chiar si fara interventie chirurgicala si sa am orgasm si ejaculare? Contactul sexual este dureros si fara placere dar partenerei mele ii place stimularea clitoridiana cu penisul insa cand acesta nu este in erectie deoarece poate fi miscat asa cum iti doresti.
Va multumesc!
Numai bine.
0
19-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
romeo23 probabil ca trebuie sa ti se deseneze ca vad ca degeaba iti raspunde un specilist pt ca tu tot nu intelegi!!NU EXISTA ACEASTA POSIBILITATE NICIUNDE IN LUME CA ITI RISTI VIATA!!!DACA TI SE SECTIONEAZA CEEA CE VREI TU, IN AFARA FAPTULUI CA RISTI CU VIATA, ORGANUL TAU SEXUAL RAMANE CA O LEGUMA!!CE E GREU DE INTELES?????SI NU VEI MAI AVEA VREODATA ORGASM!!ACUM AI INTELES??
0
23-12-2008, ora 19:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Acum inteleg, scuzati-ma va rog, v-am rsp destul de dur la celalalt subiect in care ati spus ca va doriti sa ramaneti impotent.
V-am judecat si nu trebuia, tot ceea ce va doriti, va doriti doar pentru a va "proteja" sau mai bine zis "scuti" sotia de eventualele ganduri cum ca dvs. ati cauta in alta parte ceea ce dansa nu va mai poate oferi in totalitate. Imi cer mii de scuze!
In orice caz, nu trebuie sa fiti asa de drastic, sunt sigur ca sotia dumneavoastra este foarte buna la suflet si va intelege, ca doar sunteti barbat! Nu puteti sa faceti ceea ce va doriti!

Numai Bine!
0
17-11-2009, ora 13:43
cemah
Nu este medic/terapeut
cemah
florin26, ce-ai rezolvat? ce s-a mai intamplat cu penisul tau ? la ce compromis ati ajuns?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exerciții pentru disfuncția erectilă
  • Viața după histerectomie
  • Ovarectomia - păstrăm sau nu ovarele la histerectomie?
  • Histerectomia totală cu anexectomie bilaterală poate crește riscul de deces la femeile tinere
  • Histerectomia ar putea fi un factor de risc pentru boala Alzheimer
  •