daca o bag in gura

09-06-2008
non
Nu este medic/terapeut
non
Buna ziua,
As dori sa intreb daca o bag in gura pot sa iau ceva boli si ce anume, pentru ca barbatii, eu asa stiu ca pot fi purtatori de bacterii sau alt ceva, pasivi, si fara sa stie acest lucru putand imbolnavi femeia cu diversi agenti patogeni. Sau doar in timpul actului sexual se pot transmite acesti agenti patogeni, fara sa dauneze in vreun fel sanatatea femeii doar daca o suge? Multumesc de raspuns.
6 comentarii
0
09-06-2008, ora 00:00
olimpia71
Nu este medic/terapeut
olimpia71
sti proverbul, , fiecare gura are bucatura, ,
0
09-06-2008, ora 00:00
non
Nu este medic/terapeut
non
Eu astept totusi un raspuns cat se poate de medical si serios
0
09-06-2008, ora 00:00
florentinabv
Nu este medic/terapeut
florentinabv
Cu siguranta exista anumite boli cu transmitere bucala, cred ca ai auzit ca sunt boli care se transmit si pe calea aerului, asa ca riscul este destul de mare. Cred ca trebuie sa cunosti destul de bine persoana si sa poti avea incredere in ea. Recomandarea mea este sa te protejezi, tu poti avea o rana in gura, el poate avea o rana pe organ si atunci cred ca se pot transmite toate bolile posibile.
1
09-06-2008, ora 00:00
non
Nu este medic/terapeut
non
Cum ramane cu bolile care se transmit prin sperma ingerata?Asa ceva exista?...daca stam sa ne gandim, amandoi e bine sa fim virgini, chiar de la incepuit, si sa nu ne-o lingem de loc...asta ar fi idealul si atunci e perfect...dar asa ceva nu se prea poate...am incredere in partenerul meu dar nu eu sant prima femeie a mea.Si atunci eu ce sa fac pentru a putea fi sigura ca nu e purtator de ceva agenti patogeni pe care sa mi transmita pe cale sexuala, pentru ca nu vrem sa ne protejam, vrem sa avem incredere unul in altul.
0
09-06-2008, ora 00:00
florentinabv
Nu este medic/terapeut
florentinabv
Este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi, asta nu inseamna ca trebuie sa nu mai ai incredere in oameni. Insa cred ca se poate trai si fara sex oral sau mai simplu va faceti niste analize.
"Virusul HIV (HIV) se transmite prin sânge, spermă, lichid cefalo-rahidian (LCR) şi lapte matern. Ca poartă de intrare pot funcţiona răni proaspete, sângerânde din mucoasă (oculară, bucală, vaginală, anală) sau răni nevindecate sau insuficient protejate de pe oricare parte a pielii corpului. Căile de transmitere cele mai frecvente sunt cele vaginale sau anale datorate nefolosirii prezervativelor şi practicii sexuale orale."
0
23-02-2011, ora 14:56
Nona27
Nu este medic/terapeut
Nona27
oameni buni unde pot sa postez si eu in legatura cu boala de care sufar?am tot cautat unde se poate dar nu am gasit nicaieri...NUMA COMMENTURI LA ALTII VAD CA SE POATE!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul oral
  •