daca nu prostata atunci ce???

30-05-2012
vladimires
Nu este medic/terapeut
vladimires
Buna ziua, sa va explic un pic situatia in care sunt am 28 ani nu consum bauturi alcoolice si nici nu fumez, ma antrenez intens si duc un mod de viata activ, am o singura partenera, cand sunt in deplasari mamasturbez cel putin de 3 ori pe saptamana sa golesc rezervoarele de lichidul seminal focar de infectii probabil

Simptomele care m-au indemnta sa consult urologul:
1.Lejera dificultate de urinare
2.Senzatie de golire incompleta a vezicii
3.Cantitate mai mica de sperma la ejaculare, la fel cu dificultate de ejaculare
4.Senzatia ca muschii pubiococigieni nu se contracta le fel de ferm ca inainte, impresia ca sunt atrofiati
5.Senzatia unui obiect strain in uretra care blocheaza ejacularea si urinarea
6.Usoara senzatie de usturime la urinare si ejaculare
Mentionez ca nu aveam prbl de erectie, dar: ajungeam pe greu pana la momentul de ejaculare

Rep.Moldova Martie 2011 am fost diagnosticat cu prostatita cronica si trihomonaza (s-a luat la analiza lichidul prostatic adunat in urma masajului prostatic), tratament a constat in masaj prostatic 10 zile + medicamentatie in 2 etape a cate 2 saptamani in total 4 saptamani de antibiotice.

Rezultat: a disparut senzatia de usturime, dar a ramas cea de obiect strain pe canalul de urinare care jeneaza urinarii si ejacularii adica tre sa fortezi mai nu cu muschii abdomenului ca sa golesc definitiv vezica

Remarca:daca apasam cu degetul pe zona intre anus si radacina penisului jetul de urina iesea singur fara sa ma mai incordez ( mi se pare ca e treaba muschilor pubiococcigieni sa faca asta )

Rep.Moldova Septembrie 2011 Ecografia prostatei arata doua calcificari la nivelul tesutului prostatic, analizele urinei nu aratau semne de neliniste, deci fara tratament

Franta Noiembrei 2011 Tuseu rectal: medicul nu identifica mariri de prostata

Rep.Moldova Aprilie 2012 tuseul rectal facut de medic nu arata mariri de postata, analiza uretrala descopera staphilocok homoeliticus si preznta candidei
simptomologie: aceeasi dificultate de urinare si ejaculare, fara probleme de erectie sau usturime pe canal

Franta Mai 2012 Ecografia prostatei arata: inaltime-30 mm, latime-40 mm, grosime-29mm, greutate-16, 90gr
Rezultatele arata ca nu e nici o problema de prostata, nu exista calcificari in tesutul prostatei

Remarca mereu ramane acea senzatie de dificultate la urinat si ejaculat,
sperma este densa si alba ca smantana cu ratia cea mai inalta de grasime
dupa urinare, ecografia arata 12cc (ml) de reziduu de urina in vezica
muschii pubiococcigieni sunt la fel moi si nu se incordeaza cu fermitate ca pe la 25 ani

Concluzie:cel mai probabil ca o sa caut un alt urolog si va fi in Franta, dupa ce v-am descris acest istoric ce parere aveti?, problema sa fie in alta parte si nu in prostata?, dimensiunile prostatei sunt normale?
Astept aviz de la cunoscatori sau de la cei ce s-au confruntat.
Imi cer scuze pentru erorile facute la editarea acestui text din motiv ca l-am editat de pe telefon.
2 comentarii
0
13-07-2012, ora 18:44
verner
Nu este medic/terapeut
verner
Am 47. De aproape un an mi-am descoperit si eu o calcificare a prostatei. La mine din pacate simptomele sunt foarte suparatoare. Am un discomfort aproape insuportabil in penis cu o zvacnire lenta care creste in intensitate de la baza spre varful penisului. Se repeta la 5 - 10 secunde. Este ceva intre durere, mancarime, caldura de genul celei pe care ti-o da o atingere cu ardei iute in zone sensibile ale pielii. Si pe langa asta o senzatie permanenta de nevoie de urinare sau senzatie de prezenta a unui corp strain la baza penisului. Bineinteles ca degeaba vreau sa urinez, pt ca nu vine aproape nimic. Activitatea sexuala nu mi-a fost afectata, aceasta mentinandu-se la o medie de 2 ori pe saptamana. Oricum la varsta asta cred ca este normal.

As vrea sa stiu daca mai are cineva astfel de simptome si ce masuri se pot lua pentru evitarea lor. Multumesc.


Revin cu completari:
Foarte ciudat la simptomele mele, este faptul ca iritatia se manifesta doar pe jumatatea din dreapta a penisului, si radiaza uneori si spre rect, tot numai pe dreapta, si este insotita de senzatie de corp strain in uretra. Acuma, tinand cont ca la ecograf calcifierea imi apare pe mijlocul prostatei, pe traseul uretrei, este foarte ciudat ca discomfortul apare doar pe laterala dreapta a uretrei.

Pe de alta parte, daca aceste simptome nu sunt provocate de calcificarea din prostata, atunci mi-am pus intrebarea, cine le provoaca?

Cu ceva vreme in urma am aflat ca unele simptome referitoare la anumite boli, inclusiv cele acuzate de mine, pot sa-si aiba sursa in coloana vertebrala, pe traseul nervilor corespondenti care sunt pensati de vertebre degenerate. In cazul meu vertebra Lombara L4.

Accesati link-ul de mai jos si apoi plimbati cursorul Mouse-ului peste fiecare vertebra si aveti in stanga descrierea zonei controlate si simptomele cauzate de nervul ciupit intre vertebre.

http://www.chiroone.net/why_chiropractic/interactive-spine.html

Remediul consta in gimnastica coloanei.
Cautati pe internet "Scoala spatelui" si "Exercitii Williams" pentru toate cele 3 zone ale coloanei: C-cervicala, T-toracala, L-lombara. Aceste exercitii nu strica niciodata, deci voi incerca si remediul prin gimnascica coloanei.

Astept si alte pareri. Sanatate tuturor!
0
13-07-2012, ora 19:08
verner
Nu este medic/terapeut
verner
De fapt eu m-am dus la ecograf in primavara 2011 dupa o durere de rinici. Ecografistul, internist foarte meticulos, recunoscut in zona, nu s-a lasat, si dupa 20 min mi-a gasit o piatra de cc-a 7, 5 mm blocata, pe ureterul drept. Dupa o saptamana de provocari cu lichide + ceva antibiotic, am repetat ecograful, si piatra era tot acolo.

Dupa o luna, mi-am facut un alt ecograf la un specialist Doctor Urolog de la Tg. Mures, care nu mi-a spus ce am, si desi dumnealui nu a vazut nicio piatra in ureter, m-a programat pt. internare, ca sa-mi faca o urografie si apoi sa ma opereze sa-mi scoata piatra prin ureteroscopie sau operatie clasica. Bine-nteles ca m-am cam speriat si nu m-am internat.

Intre timp, eu urmasem cateva cure de vreo 3 saptamani, cu mixtura din miere de albine + lamaie tocata intreaga + ulei de masline, cate o lingura dimineata pe stomacul gol, inainte cu jumatate de ora de micul dejun, si iata-ma in Decembrie 2011, la urologul meu actual care mi-a vazut rinichii perfect sanatosi, fara urme de pietre. In schimb, simptomele din penis si uretra, de care vorbeam mai sus m-au determinat sa-mi fac si controlul prostatei, iar de atunci, ma tot obsedeaza si ma chinuie senzatiile astea.

V-as ruga pareri. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.