curent electric de tensiune slaba in timpul sarcinii

15-03-2013
Kat1234
Nu este medic/terapeut
Kat1234
Buna ziua, sunt in saptamana a 6-a de sarcina si ieri intr-o farmacie mi-am facut un test pe un cantar multifunctional, care masoara greutatea, inaltimea, tensiunea, indicele de masa carporala si estimeaza grasimea din corp. La finalul testului a aparut pe ecranul cantarului observatia ca nu este indicat femeilor insarcinate, dar am reactionat prea tarziu. Astfel de cantare emit un curent electric slab prin manerele pe care le strangi in mana, la un moment dat (am aflat mai tarziu de pe internet.. si de altfel cred ca si eu am simtit ceva foarte slab). Imi puteti spune va rog care sunt efectele in timpul sarcinii? cat de nociv este sarcinii curentul electric de tensiune foarte slaba. Precizez ca pana ieri (inainte de a face testul) sanii mei erau foarte tensionati (tari si durerosi), dar de ieri nu ma mai dor asa de tare si tensiunea ii mult, mult mai slaba. Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
28-03-2013, ora 12:04
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Intalnirea cu o sursa electrica de natura celei amintite de dvs. nu prejudiaza sarcina, insa va recomandam sa evitati pe viitor astfel de manevre despre care nu stiti ce repercursiuni pot avea asupra sarcinii. Relatarea ce tine de sanii dumneavoastra nu are legatura cu faptul ca ati folosit acest tip de cantar.

O zi excelenta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul