cura detoxifiere ficat

22-04-2009
baubaubau
Nu este medic/terapeut
baubaubau
Buna ziua, ma numesc andrei. Am 17 ani si am grave probleme cu ficatul. In urma unor analize am aflat ca am reflux gastro-esofagian. Am urmat un tratament cu lanzul insa am avut probleme din ce in ce mai mari cu stomacul. In cele din urma am facut o ecografie abdominala si am descoperit ca la nivelul ficatului sunt extrem de multe toxine(conform doctorului am ficatul unui om de 60 de ani), pietre la rinichi iar intestinul gros este plin de gaze. Doctorul d familie m-a recomandat ceaiuri de rostopasca, coada soricelului insa dupa 3 saptamani nu isi face efectul.
Organismul meu incearca sa elimine toxinele prin diferite feluri: transpiratie persistenta cu miros urat, senzatii de oboseala si voma, acnee, miros urat al gurii.
As aprecia daca un doctor nutritionist mi-ar indica un regim sau o cura de detoxifiere. De asemenea daca ati trecut printr-o situatie asemanatoare si ati gasit un doctor bun va rog sa-mi dati un numar de telefon sau o adresa.
Multumesc
14 comentarii
0
23-04-2009, ora 17:11
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Buna. Inainte de a merge la un nutritionist cred ca ai face bine sa mergi la medicul de fam, sa iti dea trimiteri la medici specialisti pt a-ti rezolva problemele cu ficatul, cu rinichii etc.. Chiar daca ai doar 17 ani nu este bine sa neglijezi sanatatea, mai ales ca probl pe care le ai se vor agrava daca nu te tratezi.
0
23-04-2009, ora 19:55
danabv
Nu este medic/terapeut
danabv
Stiu un medic foarte bun, internist cu specializare in nutritie, homeopatie, fitoterapie si iridologie. Se numeste Traian Gorgan si are cabinetul in Brasov, pe strada Salcamului nr 1 tel 0268.337710 Sunt convinsa ca este medicul care iti trebuie.
Multa sanatate!
0
23-04-2009, ora 21:29
baubaubau
Nu este medic/terapeut
baubaubau
danabv multumesc foarte mult. Din pacate sunt din Bucuresti, insa voi incerca sa intru in legatura cu domnul doctor, chiar intentionez peste cateva zile sa trec prin brasov.
sim1973, medicul meu de familie mi-a prescris ceaiuri care nu au niciun efect. O alta consultatie si mi-a recomandat alte ceaiuri. Am nevoie de o alimentatie, de o cura speciala. Degeaba bei ceai de coada soricelului si mananci friptura. am probleme cu mai multe organe, iar incercarea de a vindeca pe fiecare in parte nu cred ca are rost. Doctorul meu de familie nu este capabil sa ma trimita la un spital(am fost la 3 spitale pt o ecografie abdominala si am aflat ca la ambele nu se mai fac ecografii de 3 ani).
Consider ca ar trebuir sa ma adresez unui nutritionist pentru ca modul de meu de viata prezent este cel care-mi cauzeaza aceste probleme: mananc de 2 ori pe zii si in mare parte numai carne si dulciuri, apa nu prea am cand sa beau, de sport nici nu prea poate fi vorba decat sambata si duminica.
0
24-04-2009, ora 07:49
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Buna. Nu pot sa cred ca dr de familie ti-a dat ceaiuri pt reflux, gaze si pietre la rinichi!!!!! Si nu stiu la ce spital ai fost, dar in spitale se fac ecografii! Fiecare afectiune trebuie tratata separat si cu rabdare, nu merge 3 in 1 si nu trebuie sa te superi, dar nu cred ca in tot Bucurestiul nu ai gasit ecograf sau dr specialisti : urologi, gastroent., etc... Un nutritionist oricat de bun ar fi nu are cum sa urmareasca evolutia afectiunilor tale., de ex. in momentul in care ai sa ajungi sa elimini pietre te asigur ca o sa ai nevoie de un tratament dat de urolog sau nefrolog, nu de altcineva! Asta nu inseamna ca nu poti sa mergi la nutritionist, ci doar sa nu te bazezi doar pe tratamentul acestuia!
0
23-07-2009, ora 00:21
mirka000
Nu este medic/terapeut
mirka000
ai incercat cu tinctura de anghinare?
0
26-09-2009, ora 11:04
aali
Nu este medic/terapeut
aali
buna.pentru eliminarea toxinelor din tot organismul ai nevoie si de altele nu numai de ceai, sunt nutritionist si daca vrei un sfat -.Multa sanatate
0
26-09-2009, ora 11:07
aali
Nu este medic/terapeut
aali
Sa iti mai spun si alceva, eu am fost bolnav de cancer la pancreas si datorita la unele produse naturale sunt bine sanatos acum.
0
30-09-2009, ora 14:48
aali
Nu este medic/terapeut
aali
Buna Andrei, cum te mai simti?
0
30-09-2009, ora 20:11
baubaubau
Nu este medic/terapeut
baubaubau
Imi cer scuze pt faptul ca nu am mai intrat. Maine o sa va trimit un mail cu evolutia situatiei mele. De la ultima postare pe acest forum mi s-au intamplat foarte multe insa rezolvari foarte putine. Am avut o reactie alergica extrem de puternica dupa ce am consumat alimente traditionale( carnati, carne afumata..). Am avut stari de voma, tot corpul a fost plin de pete. Dupa asta am fost la o farmacie unde un doctor mi-a dat un antialergic -SYMPHORAL si in paralel un ceai medical depurativ de la fares. In cateva zile a trecut alergia insa am avut o puternica senzatie de balonare, stari de oboseala permananent, constipatie, transpiratie puternica. Am fost iar la o farmacie cu produse naturiste si mi s-a recomandat Protector hepatic forte de la Hofigal. Au ameliorat extrem de putin senzatiile. Am inceput scoala si toate simtomele s-au agravat, cred din cauza stresului. Am facut apoi analize iar maine ar trebui sa ma duc la cabinetul medical. Acum am o sensibilitate extrem de mare la alimente, mai ales dimineata, cand am des stari de voma. In prezent nu mai urmez niciun tratament, astept sa ma consult cu un doctor, insa am 7 luni de cand am renuntat la orice tip de bautura gazoasa, care contine alcool, coloranti- beau numai apa sau suc de fructe. Cat despre mancare, evit mezeluri, mancaruri precum fasolea, varza, orice m-ar putea balona. Acum cateva zile am mancat insa o pizza extrem de picanta, drept pentru care urmatoarele doua zile au fost groaznice. Domnule nutritionist, multumesc pt faptul ca vreti sa ma ajutati. Spuneti-mi ce informatii doriti si voi raspunde pe mail. Multumesc
0
30-09-2009, ora 20:58
aali
Nu este medic/terapeut
aali
Nu-i nici o problema, eu te ajut in primul rand ca esti foarte tanar dar trebuie sa ma ajuti foarte mult si tu, cum! Trebuie sa termini cu in primul rand cu mancarurile picante, prajeli, afumaturi.Carnea rosie sa o ocolesti cat mai mult, sa mananci mai multa carne alba fiarta sau fripta, legume si fructe care nu fermenteaza, dar cu 2-3 inainte de culcare.
0
09-10-2009, ora 10:29
aali
Nu este medic/terapeut
aali
Buna Andrei, uite iti dau un sfat pentru eliminarea toxinelor din organism asta trebuie sa faci prima data, i-a din farmacie o sticla de gel de aloe vera nu stiu cat este de concentrat si este foarte scump. Asta vroiam sa iti trimit eu si niste ceai gelul are o concentratie de 98% si mult mai ieftin ca in farmacii+ca ajuta la refacerea ficatului.
0
27-10-2009, ora 10:43
baubaubau
Nu este medic/terapeut
baubaubau
Am fost cu analizele la doctorul de familie. Intre timp am "dobandit"o durere in zona abdominala foarte puternica. Doctorul mi-a spus ca sufar de colita biliara(ficatul nu secreta bila necesara, si digestia este afectat in stomac si in restul componentelor sistemului digestiv). In urma constipatiei de cateva zile am öbservat aparitia unui hemoroid extern, pe care il tratez cu un unguent(hermozom cred ca se cheama). Doctorul de famili mi-a impus cateva restrictii in regim si mi-a recomandat in ceai bazat pe plante(cu un gust foarte amar). Rugamintea mea este sa-mi spune-ti ce pot face pentru a vindeca ficatul, si de asemenea as vrea sa-mi recomandati un regim hepatoprotector.
0
01-12-2009, ora 21:23
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Draga baubaubau,

Pt. ca esti din Buc. te rog sa te adresezi dne.conf.dr. Liana Gheorghe de la spt. Fundeni, clinica de gastroenterologie, sa ai la tine o trimitere de la med. de familie.Faci o programare la dna Mia, asist. dnei. conf.
Sint convinsa ca te va ajuta mult.Multa sanatate!
0
07-06-2012, ora 12:51
Mari_Meli
Nu este medic/terapeut
Mari_Meli
Aveti experienta cu doamna doctor Liana Gheorghe de care vorbiti, a fost cineva de aici pe la ea? Daca da, va rog dati-mi un semn-*. Multumesc.


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsurile la stomac
  • Cum acționează bicarbonatul de sodiu asupra arsurilor gastrice?
  • Medicamentele antiacide asociate cu risc crescut de deces
  • Efectele adverse ale medicației anti-acide la sugari
  • Medicamentele împotriva acidității gastrice pot favoriza apariția bolilor hepatice
  • Cure de detoxifiere ce te pot îmbolnăvi
  • Alimente care pot provoca reflux și probleme digestive
  • Produse naturale pentru curățarea colonului (detoxifiere naturală)
  • Cum elimină corpul substanțele toxice?
  •