cum stiu ce anticonceptionale mi se potrivesc?

30-05-2012
mary93
Nu este medic/terapeut
mary93
buna seara! acum doua luni am fost la medic pe.tru prima data si mi-a prescris anticonceptionalele Yasmine. nu le-am luat pana acum deoarece am citit foarte multe pareri pro si contra si mi-e teama de reactiile adverse care pot aparea. Ce m-a facut a ma indoiesc a fost faptul ca doctora mi-a prescris pilulele fara sa ia in seama greutatea, inaltimea, analizele..doar dupa un simplu examen vaginal. O prietena mi-a spus sa iau Karissa pentru ca au un nivel mai scazut de hormoni. Mentionez ca am 19 ani, 1, 55 m si 43 kg si nu am avut niciodata vreo problema de ordin medical. nu am luat pana acum acc, am activitate sexuala si imi doresc sa scap si de acnee, durerile menstruale si as vrea sa imi creasca si sanii. Ce imi recomandati? va rog mult sa ma ajutati! Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
30-05-2012, ora 22:33
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.Nu inteleg de ce ai avea mai mare incredere in doctorii de pe forum, care nu te-au vazut in viata lor, in loc sa te bazezi pe un doctor care te-a consultat.Prietena ta nu e medic, asa ca mi se pare normal sa respecti indicatiile doctorului.
2.Ca idee, toate anticonceptionalele pot da reactii adverse, depinde de fiecare organism.Femeile sunt diferite, ce e bine pentru una poate fi rau pentru alta.Daca medicamentele prescrise nu-ti fac bine, consulti din nou medicul, nu consulti prietenii.
2.De acnee se poate sa scapi, de dureri menstruale, de asemenea, dar de crescut sanii, sigur nu-ti vor creste.Anticonceptionalele creaza o anumita tensiune mamara, care confera sanilor fermitate, atata tot.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul