cum scap de hidronefroza? ajutoor!!!

23-03-2010
kama
Nu este medic/terapeut
kama
buna ziua, ma numesc manuela si am 35 de ani.in urma cu 23 de ani am fost operata de hidronefroza congenitala bilaterala de gradul 3 si 4, m am operat a fost totul ok, in 2003 m am operat din nou de calcul colariform, acum iar am hidronefroza, vreau sa stiu cum o pot trata fara tratament chirurgical
4 comentarii
0
23-03-2010, ora 12:52
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat cu experienta care practica homeopatia clasica ca de exemplu Dr. Ileana Randasu sau dr. Silvia Nedelcu din Bucuresti. Nu toti medicii cei care practica homeopatia o fac la modul adecvat si trebuie avut mare grija la ce medic mergeti, caci homeopatia este minunata si efectiva dar fara un medic bun nu este de mare folos, la fel ca si alte feluri de medicina.
0
24-03-2010, ora 12:10
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Homeopatia nu este medicina, este amatorism...
0
25-03-2010, ora 09:29
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
nu ştiu dacă poţi sp faci ceva cînde deja ai hidronefroză, dacă rinichii s-au umflat, poate ai făcut şi hidroureter?
Cu siguranţă merită să menajezi rinichiul limitînd aportul de proteine, reducand la maximum sarea, calciul urinar pierdut, la modul general excesele, sedentarismul.
Daca e vorba de proteine, poţi şi singură să îţi faci clearance-ul la creatinină (sunt situri pe net, calculează automat) si sa evaluezi cam ce grad de insuficienta renala ai la ora actuală avînd hidronefroză (ce grad?)

Şi eu am reflux vezico-ureteral de vreo 8 luni cred şi se accentuează cînd stau mai mult de 15 min la computer.
Dacă nu îmi schimb modul de viaţă, e clar că am să fac şi eu hidronefroză. Sportul ar fi salvarea mea.
0
11-04-2010, ora 08:46
georgia1803
Nu este medic/terapeut
georgia1803
buna...eu am 22 ani si sunt operata de 8 ani de hidronefroza congenitala bilaterala grad 4-5.aveam o marime de 16 cm a rinichilor(dublu fata de normal)...dupa operatie a scazut gradul la 2-3, dar in timp s-au umflat din nou, cu toate astea medicii spun k ei functioneaza normal pt boala pe care o duc, toate analizele la urina sunt bune spre deosebire de cat de urati sunt ei.deci, draga kama de boala asta nu vei scapa niciodata, trebuie sa ai multa grija de tine si controale periodice. de bolile congenitale nu scapi, doar le tratezi si se amelioreaza, dar nu se vindeca. o zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: