cum sa scap de dependenta de masturbare

12-01-2008
nicu_24
Nu este medic/terapeut
nicu_24
am 25 de ani si nu am avut noroc la femei, nu am facut sex niciodata chear daca pare incredibil mie cam rusine dar asta e adevaru ma masturbez de mult timp am inteles ca e rau vreau sa scap dar nu mai pot, ma poate ajuta cineva un domn doctor psiholog, asi dori sa pot trimte un mesaj prin forum sau un email ceva unui psiholog, va rog frumos daca se poate sa fiu ajutat.
8 comentarii
0
12-01-2008, ora 00:00
Urs
Nu este medic/terapeut
Urs
Foarte usor dar la varsta aceasta trebuie sa ai o prietena fara curajul sa te apropii de o femeie nu vei scapa niciodata nu se poate compara sexul cu o femeie cu masturbarea si daca ai norocul sa faci dragoste cu o femeie no sa te mai masturbezi niciodata
0
12-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Sunt de acord cu URS.
INdragostestete.numai o femeie desteapta poate sa te scape de acest viciu !!!
0
14-01-2008, ora 00:00
sacalu
Nu este medic/terapeut
sacalu
nu ai nevoie de o femeie desteapta ci de una dezinhibata si care sa te doreasca. ptr a avea succes la femei in primul rand trebuie sa uiti ca le doresti si in nici un caz sa nu lasi sa se intrevada vreo disperare sau teama fata de ele. poartate natural, ca si cum ea ar fi una din zecile care stau la coada si ai sa vezi ca ai sa ai mult mai mult succes.
bafta!
0
10-03-2008, ora 00:00
ayane
Nu este medic/terapeut
ayane
eu zic totusi ca nu e atat de urat sa te masturbezi.Eu am 23 de ani, casatorita si cu copil si cateodata prefer sa ma masturbez.nu numai barbatii se masturbeaza, cisi femeile, numai ca le e rusine sa o recunoasca.Iar la faza cu prietena...daca ai stat atata timp fara o iubita te-ai gandit macar putin ca ai putea fi homosexual?Eu zic sa iei in calcul si problema asta, si sa nu crezi ca e ceva rusinos...cu totii suntem oameni...multa bafta
0
05-08-2010, ora 14:39
dany_dani89
Nu este medic/terapeut
dany_dani89
Nu va inselati singuri.nu ve-ti scapa de acest pacat oribil chiar daca v-ar sfatui cel mai mare psiholog. Isus Hristos va poate elibera din lantul maturbarii!!
0
19-06-2011, ora 07:50
dzelectron
Nu este medic/terapeut
dzelectron
E o depedenta mare de tot..
stiti ca 95% si sustinerea internetului pe fata pamantului e data de tot ce tine de pornografie ( filme, videochaturi, chiar cele de socializare )
Nicule, e bine ca ti ai pus problema asta.. nu te poate schimba nici un om, tu trebuie sa vrei sa te schimbi.
E de ajutor un dr psiholog, mai ales un preot, cu care poti discuta lucrurile acestea fara a platii fara probleme, doar trebuie sa cauti unul bun.

Nu va faceti ganduri ca daca se casatoreste sau isi ia prietene aceasta dependenta de masturbare se va termina.. mai tarziu va revenii la ea, daca ea nu e vindecata.
Parerea mea e ca esti un om normal, nu cum s a scris mai sus ca esti "homosexual " sau alte lucruri.. daca ti ai pus problema aceasta.

Apropo.. aveti grija ca parinti.. cu gandurile si masturbarile..Spunea utilizatorul : ayane mai sus
0
19-06-2011, ora 07:55
dzelectron
Nu este medic/terapeut
dzelectron
spunea ayane mai sus ca are si copil si inca se masturbeaza.. e ceva :(. normal in zilele noastre.. dar anormal in suflet..
ceva in tine ayane e ranit.. de demult.. nu esti multumita de sot.. sau tratezi totul cu indiferenta.
Problema e ca nu va dati seama cata suferinta trimiteti copiilor, toate gandurile parintelui se transmit involuntar copilului si el daca se continua va fi asa si e influentat.

mai este un lucru legat de masturbare.. ca citeam de multe ori articole.. ca ba afecteaza la vedere.. ba ca e bine, ca te linisteste.. citeam un articol dovedit medical si s a dovetit faptul ca toate masturbarile acestea nu duc decat de fiecare data la pierdere neuronilor.
Stiti ca neuronul e una dintre structurile care nu se mai pot reface...
daca gasesc cartea o sa va scriu aicii... pacat ca din atatia medici.. cu atatea raspunsuri, subiectul acesta a ramas in aer.. oricum tine de fieare daca vrea sa faca o schimbare in viata lui..
0
13-06-2015, ora 02:48
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
http://en.wikipedia.org/wiki/Neurogenesis
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •