cum sa-mi salvez casnicia?

05-08-2010
mmu
Nu este medic/terapeut
mmu
Sunt noua pe forum si am 38 ani o fetita de 10 ani si un suflet negru de durere si disperare. Acum 4 zile sotul meu a spus ca nu stie ce sa facem cu viata noastra ca am ajuns ca doi starini, ca eu sunt cea mai buna prietene a lui si atat, dar ca el vrea scanteia care a fost la inceputul casatoriei noastre, dar ca intre noi relatia s-a racit in timp si nu mai vrea sa contine. Imi mai spune ca daca ar da timpul inapoi tot cu mine ar porni la drum, dar in alte conditii, mentionez ca stam cu socrii si nu am avut intimitatea unui cuplu care e pe picioarele lui, am incercat sa-i spun sa o luam de la capat si din punct de vedere intim si cu locuinta, dar nu vrea e foarte orgolios, cred ca vrea sa-si demonstreze ceva, totul duce la sex. E drept ca dupa ce s-a nascut copilul relatia s-a mai racit faceam sex din ce in ce mai rar, dar asa a vrut el mi-a zis ca mai rarut ca-i mai dragut. Nu cred ca are pe nimeni si nici nu a avut, dar spera nu stiu la ce. L-am intrebet ce vrea mai exact si nu stie, dar cum aduc vorba de refacerea casatoriei, a relatiei intime spune f.raspicat nu vreau. Eu il iubesc enorm, pentru mine e aceeasi persoana de care m-am indragostit prima data, ma doare ca in pat noaptea se intoarce cu spatele la mine, nu mai accepta nici o mangaiere nici macar o vorba buna. Nu vrea sa ne raneasca pe mine si pe fetita noastra dar el trebuie sa faca o schimbare, dar cum nici el nu stie. Are o firma in care s-a implicat cu trup si suflet, dar care acum nu mai merge asa bine, are si un asociat care e putin dereglat, cand nu-i convine tipa, tranteste si izbeste si cand vine acasa vine negru de suparare plin de frustarari ca nu poate sa faca treburile sa mearga mai bine si am senzatia ca nereusitele de la servici se reflecta f.mult acasa si deruleaza firul vietii lui si spune ca a ajuns la 40 ani si trebuie sa faca ceva, sa schimbe ceva si acel ceva suntem noi, familia lui. Daca ne puteti ajuta cu un sfat, care ne-ar da o umbra de speranta v-as fi recunoscatoare.Va multumesc!
2 comentarii
0
05-08-2010, ora 10:11
mmu
Nu este medic/terapeut
mmu
Mentionez ca am implinit in iulie 16 ani de casatorie si mai avem inainte 4 ani de relatie.
0
12-09-2010, ora 23:45
Moggie
Nu este medic/terapeut
Moggie
Buna,

Poate ca ar trebui sa te gandesti ce anume a determinat scanteia la inceputul relatiei voastre.Si poate nu ar strica sa mai faceti impreuna lucrurile acelea minunate pe care le faceati atunci.Incerca sa le readuci in lumina zilelor de azi.Fa si tu o schimbare la tine: mergi la coafor, i-ati o piesa de vestimentatie noua, surprinde-l cu ceva placut, fara sa-l soliciti.
Incerca sa organizezi cateva zile in care sa fiti doar voi doi departe de casa si probleme, fara fetita.Mergeti undeva unde sa fiti singuri un timp, ca o mini vacanta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul