cum sa-l fac sa ma doreasca din nou? | Forumul Medical ROmedic

cum sa-l fac sa ma doreasca din nou?

19-08-2011
Izabell
Nu este medic/terapeut
Izabell
ma iubeste..stiu asta, si-l iubesc tot atit de mult -ba chear si mai mult /////// dar o facem prea rar, o data pe saptamina e normal???Spune ca trebuie sa-l inteleg ca n-o poate face cind vreau eu, , Ajutati-ma.ce pot face ca sa ma doreasca tot asa nebuneste ca mai inainte???
3 comentarii
0
19-08-2011, ora 13:36
Baiatu_87
Nu este medic/terapeut
Baiatu_87
Poate aveti nevoie de putin "piper" in relatia voastra. Incearca sa schimbi pozitiile...sa nu intrati intr-o anumita monotonie si sa fie mereu la fel! Poate niste lenjerii intime m sexy, joculete care sa-i starneasca dorinta.ce zici de un mic nr de striptease?(e doar un exemplu, sigur gasesti u ceva!)
Bafta!
0
19-08-2011, ora 16:04
Jasmyn77
Nu este medic/terapeut
Jasmyn77
Recomand cursurile sotiei perfecte. Gasesti pe net. Este ceva inedit si remarcabil.
0
19-08-2011, ora 17:26
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Draga Izabell, dar multe probleme mai ai. :)

Intr-adevar, cam rar. Normal ar fi de 4-5 ori pe saptamina, la virsta voastra. Banuiesc ca sinteti tineri. Citi ani aveti ?

off doamne, incompatibilitatea asta sexuala... Cred ca primul lucru pe care ar trebui sa-l faca doi oameni care vor sa inceapa o relatie ar trebui sa fie sexul. Daca n-ai trecut de proba asta n-are rost sa mai continui. Multe vieti sint distruse din cauza asta. Asta este si unul din motivele care te face sa inseli.

Dar tu spui ca la inceput te dorea mai mult, deci era ok, va potriveati, nu era incompatibilitate. Faptul ca acum s-a schimbat ma face sa cred ca a intervenit ceva, a aparut undeva o problema. Si aici iar n-am ce sa te sfatuiesc decit sa discuti cu el, sa afli ce-l nemultumeste, si cum puteti rezolva asta.

De cit timp sinteti impreuna ? Adica, cit timp a trecut intre "atunci cind te dorea nebuneste" si acum ?
Sa se fi plictisit de tine... ? Izabell, tu stii sa fii femeie ? Emani acea sexualitate de care are nevoie barbatul ca sa fie atras ? Vezi ce a zis si ginel_afg in primul post. Daca tu ai facut tot ce tine de tine si tot nu merge, inseamna ca problema e la el. Poate il supara prezervativul, poate ii e frica sa nu ramii gravida, poate are probleme cu erectia, nustiu... Discutati !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: