cum pot afla?

17-03-2010
mihaela cl
Nu este medic/terapeut
mihaela cl
as dorii sa stiu mai multe despre sarcina surpriza, deoarece nu pot sa-mi dau seama daca sunt insarcinata sau nu. precizez ca menstruatia trebuia sa-mi vina pe data de 10 martie, am o intarziere de 7 zile, lucru ce nu mi s-a mai intamplat. ultimul conctact neprotejat l=am avut pe data de 2 feb, iar pe 10 mi-a venit ciclul. am stari de greata si ameteli, presiune in partea de jos a abdomenului. luna aceasta am facut trei teste si tpate au iesit negative, se poate sa fi ramas insarcinata si sa fi avut ciclu peste sarcina, iar testele sa nu arate?
mi-am facut programare la gineco, dar abia sapt viit, iar pana atunci sa fac ceva ce nu ar trebui facut.de ex sa iau vreun mediament, pt ca intr-o seara ma simteam cam rau si am vrut sa iau ceva pt raceala, dar m-am gandit sa mai astept.dar cat? cine ma poate ajuta cu un sfat?
2 comentarii
0
17-03-2010, ora 22:36
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Buna Mihaela! te inteleg perfect, mai ales daca iti doresti aceasta sarcina. Eu timp de 5 ani am sperat luna de luna sa raman insarcinata si de fiecare data cand imi intarzia o zi - doua, deja eram in stres, aveam emotii, eram disperata sa aflu cat mai repede daca sunt sau nu insarcinata. de aceea as putea sa-ti dau un singur sfat: incearca sa nu fii stresata, mai asteapta o saptamana, stiu ca este enorm de greu, cel putin pentru mine parca nu se mai terminau zilele, dar la 2 sapt. de intarziere, mie mi-a iesit testul de sarcina pozitiv. la ecograf se vede sarcina abia la 6 saptamani. asa ca, fii tare!
0
18-03-2010, ora 15:51
mihaela cl
Nu este medic/terapeut
mihaela cl
multumesc de raspuns.am sa mai astept sa vad ce se intampla, sper sa fie bine. ms din nou
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul