crusta pe fata

16-02-2014
crisanto45
Nu este medic/terapeut
crisanto45
Buna ziua, sufar de leucemie mieloida cronica si de 6 luni iau tasigna.tot de atunci mi-a aparut pe obraji si sub barbie ca o crusta seamana cu niste solzi am folosit betaderm unguient si alte creme si nu imi dispare nu ma mananca dar e urat ca aspect, ce pot face sa imi dispara definitiv sa nu fie de la tasigna?multumesc
1 comentarii
0
17-11-2015, ora 12:15
SorinM82
Nu este medic/terapeut
SorinM82
Buna ziua,

Si eu iau tasigna din luna iunie si dupa vreo luna de tratament am inceput sa am probleme cu pielea si parul. Eu aveam par si ten gras acum sunt foarte foarte uscat. Am pierdut par si de pe cap si de pe corp. In ceea ce priveste pielea, s-a uscat foarte tare pe tot corpul, am foarte multe "bubite" peste tot si pe fata, fiind mai sensibila cred ca am ceva asemanator cu dvs. Pielea fiind foarte uscata se descoameaza si este si rosie.
Este cu siguranta de la Tasigna, nu prea avem ce face, doar sa tratam simptomatologic. eu folosesc un sampon medical pentru piele sensibila, fara parfum etc. Folosesc creama de corp, crema de maini, iar pentru fata o crema foarte grasa cu uree.
Este posibil sa dispara la un moment dat, insa este posibil sa nu.

Eu nu prea imi mai bat capul foarte tare cu asta pentru ca raspunsul la Tasigna la 3 luni a fost excelent si nu vreau sa il opresc in niciun caz.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.