crize de respiratie

13-08-2010
gyorgyo
Nu este medic/terapeut
gyorgyo
stimata doamna doctor va rog sa imi spuneti ce credeti in legatura cu problema care o am;cand ies in caldura si merg mi se face rau incep si respir greu imi tremura tot corpul si ma i-au slabiciuni imi vine sa cad din piceoare parca as simti ca mi se incoarda ceva in piept si nu pot respira, parca nu mai suporta corpul caldura am facut analize la plamani si inima la sange la cap la abdomen si totul e bine dar problema persista de 3 luni.nu reusesc sa imi mai gasesc puterile, ma gandeam poate sa am astm imi puteti spune daca astmul se vede la radiografia pulmonara? am si o mica durere cateodata in piept in dreapata sternului care radiaza sub brat cateodata ma doare si in spate, nu stiu sant destul de derutat ca la analize nu mi-a iesit nimic iar starea mea este tot asa mi-e teama sa nu imi pierd serviciul.va multumesc mult!
4 comentarii
0
15-08-2010, ora 19:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai facut radiografia pulmonara ? Cate kg ai ?Lucrezi afara ? Trebuie sa bei multa apa zilnic in aceste zile foarte calduroase [ apa, nu altceva ]. sa eviti, pe cat posibil, strada in orele de varf. Absolut interzise, pana mai scapam de canicula, cafeaua, tigara si alcoolul.Mancare lejera, cu multe fructe si legume.
0
15-08-2010, ora 21:11
gyorgyo
Nu este medic/terapeut
gyorgyo
am facut si nu a iesit nimic am avut 72 acum mai am 65 problema o am de 3 luni asa a inceput era sa cad pe strada am facut multe analize la cap inima plamani abdomen nu a iesit nimic e posibil sa fie astm sau tiroida? ca problema este ori de la efort ori de la caldura va multumesc incaodata
0
17-08-2010, ora 20:47
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
la tiroida am inteles ca ai facut control, analize, si totul a iesi bine. Daca la efort pe o temperatura normala nu ai nimic si problemele respiratorii apar doar la calduri mari, atunci e clar ca organismul tau este mai sensibil si reactioneaza prompt la schimbari mai mari de presiune. trebuie sa te feresti a sta mult in soare. Deoarece radiografia pulmonara poate fi normala in astmul bronsic, te poti adresa si unui specialist pneumoftiziolog pentru investigatii suplimentare [ spirometria, teste alergologice etc.].
0
27-05-2011, ora 00:34
adrian ionut
Nu este medic/terapeut
adrian ionut
doamna doctor am si eu cateva probleme cu respiratia, respir greu am ameteli ma doare fruntea si din cand in cand ma inteapa si inima si imi amorteste mana stanga, imi puteti da si mie un sfat ce analize sa fac va rog frumos.ce ma ingrijoreaza cel mai mult este faptul ca si mama mea a avut accelasi probleme si am pierduto
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa de aer - motive pentru care ai putea respira cu dificultate
  • Urgențele respiratorii (pulmonare) - cum să le recunoști și ce să faci
  • Ce faci când copilul nu respiră bine (nu poate să respire)?
  • Noi date despre mucus ar putea ajuta pacienții să respire mai ușor
  • Respirație dificilă? - cum îți dai seama că ai ceva la plămâni
  • Ce să faci când simți că nu ai suficient aer (probleme de respirație)
  • Dificultăţi la respirat? Cum îţi dai seama dacă respiri bine sau nu
  •