cred ca sunt insarcinata, dar am cateva probleme...

05-12-2011
deeasii
Nu este medic/terapeut
deeasii
eu am tot timpul dureri de sani inainte cu o saptamana de ciclu menstrual. acuma au trecut deja 2 saptamani si tot ma dor iar ciclu mi-a venit exact la 28 de zile(pt ca ciclul meu e f regulat, luna trecuta mi-a venit pe 28) doar ca am avut doar scurgerii maronii nu e chiar ciclu cu sange. Mi-am facut un test (barza) si voila: pozitiv...sunt insarcinata...! eu oricum nu ma supar sunt fericita ca o sa fiu mamica dar o sa imi repet testul saptamana asta exact la o saptamana dupa celalalt.
Dar vreau sa va intreb ceva. 1. E normal ca sa am scurgerii maronii? deja ma tin cam de 1 saptamana din 28 noiembrie.
2. Daca am contact sexual cu sotul meu cat timp am scurgeri de felul acesta, il poate afecta cu ceva pe el?
3.E posibil ca ginecologul sa nu vada sarcina sau embrionul la un control intravaginal dupa o saptamana si ceva sau doua de la concepere ?pentru ca exect pe data de 28 am fost la ginecolog pt ca aveam mancarimi la intrare in vagin, usturimi la urinare, dureri de ovare doar pe momente. nu stiam atunci ca sunt insarcinata pentru ca testul mi l-am facut pe 30 noiembrie dupa ce fusesem la medic.
Tratamentul care mi l-a prescris pentru ciuperca l-am intrerupt pt ca mi-a fost frica.Mi-a dat medicamente itraconazol 3x cate 1si betadina pentru dezinfectare...
4 comentarii
0
05-12-2011, ora 21:00
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
1. Nu iti fa griji. E posibil ca sarcina sa nu se vada la ecografia intravaginala pana in jur de 5 sapt...pe cand testul de sarcina vede sarcina cu 3 sapt inaintea ecografiei. Ce e de facut:
-repeta testul de sarcina saptamanal daca continua sangerarea, pana se vede sarcina ecografic. Se poate uneori sa apara avortul menstrual si testul de sarcina ramane pozitiv inca 7-10 zile.
-nu are rost sa continui tratamentul cu itraconazol sau betadina.
-nu te ingrijora legat de scurgerile maronii, mergi la un ginecolog care sa te programeze la analize si ecografii din timp, dupa ce se confirma viabilitatea sarcinii.
0
17-01-2012, ora 13:44
deeasii
Nu este medic/terapeut
deeasii
din pacate am avut o sarcina non-evolutiva de aproape 8 saptamani. am avut pe 3 ianuarie 2012 un control la ecograf, iar doctorita mi-a zis ca inimioara nu mai ii batea cam de o saptamana...!Iar înainte cu aproape o saptamana am avut putina sangerare. Daca aveti inceputul sarcinii cum am avut eu va sfatuiesc sa faceti totul posibil sa mergeti la control cat mai repede. eu nu am reusit pentru ca erau sarbatorile si...!Asta este viata. va doresc multa sanatate tuturor.
0
24-10-2012, ora 15:49
carolina_alexa
Nu este medic/terapeut
carolina_alexa
URGENT, AM NEVOIE DE UN RĂSPUNS, bună ziua sunt putin cam speeriata si nu stiu cu ce sa incep, sunt mămică incă alăptez băietelu are 1 an şi de abia acum a apărut prima menstruatie, am avut menstruatie in septembrie de pe 11pana pe 14, iar dupa am avut contact sexuale neprotejat dar cu ejacuare afara, iar acum in octombrie pe 24 am avut de cât cateva pete roşi si restu o scurgere maronie se poate sa fiu insărcinată sau doar sunt răcită. vă rog sa mi rasp urgent sunt disperata
0
24-10-2012, ora 17:29
chanel19
Nu este medic/terapeut
chanel19
Buna! Am si eu o nedumerire... timp de 3 ani de zile am folosit AC Jeanine, dar in 23.02.2012 am renuntat fiindca nu le-am mai gasit in farmacii, asta fiind m-am gandit sa fac putina pauza, de atunci pana acum nu am avut probleme, ciclul mi-a venit ba mai repede cu cateva zile ba mai tarziu sau chiar la data care trebuia, luna trecuta am fost la menstruatie in data de 16, luna aceasta tot in 16 trebuia dar nu mi-a venit nici pana azi deja mi-a intarziat 8 zile, relatii sexuale nu am avut de vreo 1 luna si ceva fiindca prietenul meu este plecat, de ce nu mi-a venit? am facut 2 teste ambele fiind negative. pls help me!!! sunt ingrijorata!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: