cosuri si pete

16-02-2010
julia_anton
Nu este medic/terapeut
julia_anton
Buna ziua, am 35 ani si am probleme cu pielea de mai bine de trei ani. Imi apar pe piept, spate, burta si fata, mici cosuri rosii. Multe din cele de pe umeri le mai sparg, dar celelalte dor si lasate asa, raman inauntru, iar in locul acela ramane pata. Am fost si la dermato si m-a diagnosticat cu acnee vulgara, dar nu mi-a trecut cu tratamentul. am incercat skinoren, erifluid, zineryt, iod si multe altele. In perioada verii sunt si mai multe si se vad asa de urat. Daca e vorba de o problema hormonala, va rog spuneti-mi ce investigatii se fac. Ovare polichistice nu am. Exista solutii mai puternice? sau pastile?
12 comentarii
0
20-02-2010, ora 20:10
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Mergeti si la un consult endocrinologic.
0
22-02-2010, ora 19:19
julia_anton
Nu este medic/terapeut
julia_anton
VA multumesc mult, am sa revin cu rezultatul.
0
23-02-2010, ora 20:33
Laleaua2
Nu este medic/terapeut
Laleaua2
buna ziua, am si eu problema:sunt femeie, am 26 ani si cam de pe la varsta pubertatii imi apar pe fata cosuri dar si puncte negre, dar vara imi trec de la soare, cred k se usuca, dar mai vizibile sunt in sezonul rece si sunt si genul care nu le las in pace si cam umblu la ele k nu le suport.Uneori sunt vizibile si chiar imi e rusine si nu stiu ce sa mai fac.Imi mai fac cateodata infuzii cu musetel si cate o masca, folosesc sapunul dove si o lotiune tonica hidratanta care inchide porii si cam atat pt fata, in rest nu folosesc altceva, nici o crema, nimic.Va multumesc
0
23-02-2010, ora 20:42
Laleaua2
Nu este medic/terapeut
Laleaua2
P.S:de vreo cateva luni imi apar cosuri si pe spate.multumesc
0
27-02-2010, ora 16:45
Laleaua2
Nu este medic/terapeut
Laleaua2
buna-ziua, vad k nu ma baga nimeni in seama.apropo mai sus m-am exprimat gresit, adica, am pe fata pete (urme)ramase de la cosuri sau puncte negre.multumesc, ast rsp
dle doctor, va rog, poate va uitati si la msj meu
0
28-02-2010, ora 20:13
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Ar trebui sa faceti niste investigatii cum ar fi un examen endocrinologic, o ecografie de ovare, un examen dermatologic.
0
01-03-2010, ora 20:52
Laleaua2
Nu este medic/terapeut
Laleaua2
multumesc pt sfaturi
0
09-03-2010, ora 17:35
Nasty_uha
Nu este medic/terapeut
Nasty_uha
Eu nu prea am cosuri dar intr-o zi am vrut sa incep sa fac sport si un baiat mi-a spus ca de la transpiratie se fac cosuri.Oare e drept asta???
0
12-03-2010, ora 19:06
lica8
Nu este medic/terapeut
lica8
Buna, am 21 de ani si am probleme cu tenul, am o multime de cosuri sub piele, care nu au de gind nici sa dispara nici sa iasa la suprafata, atunci cind incerc sa le storc, imediat pielea se pateaza, pete care trec foarte greu. Nu stiu cum sa le tratez, deoarece am consultat un cosmetolog care mi-a spus ca am o piele sanatoasa, si ca problema vine din interior. De fapt stiu ca problema este generata, de bolile digestive pe care le am. De mica stiam ca sunt bolnava de gastroduodenita cronica si acum o luna am facut si un tratament contra infectiei cu helicobacter pylori, in care vedeam cauza gastritei. Credeam ca odata cu tratamentul vor disparea si problemele de pe fata, insa nu a fost sa fie asa. Este oare vreo solutie si pentru mine? Astept cu nerabdare raspunsul unui specialist!
0
13-03-2010, ora 09:16
julia_anton
Nu este medic/terapeut
julia_anton
pt lica8: si eu am avut aceeasi prb. in ultimul timp am fost mai atenta la ce mananc, si am renuntat la carnea de porc si la preparate din carne tocata., si sa stii ca au punctele negre si cosurile s-au cam estompat. pe umeri nu mai am nimic, iar pe piept incep sa se treca. au ramas petele pt ca asa am pielea de cand a fost eclipsa. am stat la soare atunci, mai mult si. si inca ceva, am citit pe forum ca unguentul mibazon este bun. l-am cumparat si de trei zile de cand il folosesc pot sa spun ca mie imi face bine. insa n-am renuntat la consultul endocrinologic, pe care din cauza programului l-am cam amanat.incearca macar o luna sa mananci salate multe, legume, pui.
0
13-03-2010, ora 13:23
lica8
Nu este medic/terapeut
lica8
Multumesc pentru sfat, cred ca ai dreptate o consultatie la endocrinolog n-ar strica. Dar cred ca nu e problema in mincare, caci ma alimentez (cred eu) destul de sanatos, carnea de porc nici n-o pot suporta.
0
11-08-2010, ora 08:55
dimache
Nu este medic/terapeut
dimache
Buna ziua. De un an de zile, fratelui, meu ii apare in zona omoplatilor, bubite coapte.Coptura este cat jumatate de gamalie de chibrit.Nu -i provoaca mancarimi si nici dureri., Este departe de tara si nu-si permite un consult medical.Despre ce credeti ce este vorba?Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  • Vergeturile
  • Coșurile (acneea)
  • Foliculita în urma epilării
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  •