cosuri pe spate-cum pot scapa de ele?

18-03-2006
mirapink
Nu este medic/terapeut
mirapink
De cativa ani mi-au aparut pe spate niste cosuri ca niste umflaturi care nu se pot sparge unul linga altul.Nu ma dor dar ma mananca mereu.Mi s-a recomandat crema pica-n derm dar nu a avut nici un rezultat decat ca nu mai aveam mancarimi.Un alt medic dermatolog mi-a recomandat un tratament cu corticoizi dar am inteles ca au efecte secundare si nu l-am mai facut.De ani de zile ma lupt cu aceasta afectiune si nu mai pot scapa de ea.Mentionez ca am 22 de ani si vara nu pot purta nici un maieu sau tricou fara maneca pentru ca se vad oribil-nici la plaja nu merg.Rog un raspuns de specialitate sau de la cei care stiu u tratament.As dori sa imi prescrieti si niste pastile sau creme care ar da rezultate.Nu conteaza pretul!Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
14-05-2006, ora 00:00
marcel
Nu este medic/terapeut
marcel
Exista un tratament cu ACCUTANE (isotretinoin capsules), intreaba medicul de familie despre el, sau un medic dermatolog! Medicamentul este produs de firma americana Roche Laboratories ( http://www.rocheusa.com/products/accutane/ )! Insa iti recomand sa citesti detaliile acestui medicament cu foarte mare atentie ! ! ! Sau incearca sa stai la soare, iti garantez ca vor trece ( din pacate nu definitiv) ! Succes
0
01-03-2007, ora 00:00
laurentiu
Nu este medic/terapeut
laurentiu
Si eu am aceasta problema, cu cosurile mari pe spate, sub piele, dar mai nou in urma unui astfel de cos am ramas cu un fel de galma rotunjoara sub piele, de luni bune.E localizata la ceafa.Nu ma doare...dar...ceva e.Acum 1 saptamana am stors un cos cred aflat dupa ureche, mai la baza urechii.In 2, 3 zile s-a marit si intarit.E cit o aluna.Nu se poate stoarce.La pipait ai senzatia ca e pur si simplu carne.Ma poate dumiri si pe mine cineva in acest sens?Va multumesc.
0
07-04-2007, ora 00:00
imane baha
Nu este medic/terapeut
imane baha
este bine sa ceri parerea unui medic dermatolog.poti insa folosi topic crema cu peroxid de benzoil 10% pt spate, insa nu se gaseste in romania.
in nici un caz nu sta la soare vara pt k chiar dak pe moment pare k se amelioreaza, ulterior va avea loc o eruptie de acnee.sa folosesti creme cu factor de protectie solara pentru zona respctiva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •