cosuri pe labiile mici

21-09-2009
calciu
Nu este medic/terapeut
calciu
mi-au aparut pe labiile mici ale vulvei niste cosuri ca niste noduli mici, rosii, inflamati care dupa 2-3 zile se coc si sparg singure la cea mai mica atingere.apar uneori pe partea interioara, alteori pe partea exterioara a labiilor.sunt fff dureroase in primele zile, dar dupa ce se sparg nu mai am nimic. apar brusc si dispar la fel cam de 2-3 ori pe luna.daca stie cineva despre ce este vorba va rog din suflet sa-mi spuneti.
11 comentarii
0
21-09-2009, ora 23:26
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Ai un grad de infectie in organism. Trebuie sa-ti maresti imunitatea. Produsul HOFIMUN FORTE este f. bun, de la Hofigal, testat de mine. Toxinele se elimina printr-o zona de jos. la fel cum ajung si in talpi, cea mai joasa zona. Baia KUHNE elimina toxinele din zona genitala. Ar fi bine sa iei si tinctura de BRANCA URSULUI, care are actiune vasodilatatoare, favorizand eliminarea toxinelor, patrunderea sangelui cu aparatorii: leucocite, limfocite, interferoni proprii. Toxinele, infectia, se elimina singure, e bine.
Nu trebuie sa te sperii. Ia cele doua produse de mai sus.
0
23-09-2009, ora 13:05
calciu
Nu este medic/terapeut
calciu
multumesc mult, anca ! o sa incerc. deocamdata mi-a fost recomandat un tratament cu antibiotice CIPRO QUIN si ovule OVESTIN. ce credeti? sunt eficiente? voi incerca si solutia ta.multumesc pt raspuns. daca a mai patit cineva la fel, va rog sa-mi mai dati sfaturi
0
12-11-2009, ora 11:14
Dumi Lore
Nu este medic/terapeut
Dumi Lore
Anca Cornea are ceva dacă iau anticoncepţionale şi iau şi HOFIMUN FORTE. Am citit că acest produs poate accentua efectele secundare alea anticoncepţionalelor. Aş dori foarte mult să-l încerc şi eu!
0
23-11-2009, ora 13:49
me_67
Nu este medic/terapeut
me_67
si eu am asa ceva. nu stiu ce sunt.m-am speriat s-au luat prin contact sexual?
0
29-11-2009, ora 19:44
suzana26
Nu este medic/terapeut
suzana26
si eu am de foarte mult timp aceeasi problema.
am fost de cateva ori la medicul ginecolog si mi-a zis sa nu imi fac griji ca nu e nimic grav.
din pacate aproape in fiecare luna imi apar, de cativa ani deja, si sunt foarte deranjati.
sunt exact asa cum a descris si calciu apar uneori pe partea interioara, uneori pe partea exterioara, apar din senin si dispar dupa ce se coc fara sa lase vreo urma.
cand am intrebat care e cauza mi-au spus ca am o infectie in organism si sa iau un tratament naturist pentru intarirea imunitatii. am urmat si tratament naturist dar fara un efect considerabil, parca ieseau mai rar.

deja mi-e jena sa ma duc cu aceeasi problema la medic, nu pot sa cred ca nu pot sa scap o data, sunt foarte deranjate. nu le-am luat prin contact sexual (inca nu am avut nici unul).

as fi foarte recunoscatoare daca ar putea sa raspunda cineva care este cauza? si ce as putea sa fac?
0
04-12-2009, ora 18:16
calciu
Nu este medic/terapeut
calciu
pentru me_67 si suzana26 : NU! nu se ia prin contact sexual si DAAAA am reusit sa gasesc leacul dupa cativa ani de chinuri si jena. M-a ajutat medicul meu de familie care se pare ca stie mai multe decat un ginecolog. Am folosit ce v-am scris mai sus:CIPRO QUIN-antibiotice si OVESTIN- ovule timp de 10 zile.In plus folosesc ptr. igiena intima un gel cu PH neutru de la farmacie:LACTACYD femina, sau un sapun cu PH neutru( de obicei sapun de bebelus-JHONSON).Sunt deja trei luni si nu mai am nici o problema.Multumesc lui Dumnezeu si medicului de familie. Bafta multa tuturor!
0
17-02-2010, ora 23:57
brunetik21
Nu este medic/terapeut
brunetik21
Buna ziua!am si eu o problema...am remarcat ca am o umflatura de marimea unui bob de piper in interiorul labiilor mici si ma jeneaza uneori si nu stiu din ce cauza mi-au aparut.Acum 2 saptamani am fost la un control ginecologic pt k am remarcat ca nivelul secretiei vaginalea era mai crescut decat deobicei..in conditii normale iar dr ginecolog m-a diagosticat cu colpita si drept tratament mi-a prescris leukarrest si ovule cervugid iar atunci nu aveam aceasta bubitza acolo.Acum mai am de luat un singur ovul si am remarcat umflatura respectiva de care v-am zis mai sus..este posibil sa fie vreun efect advers al ovulelor sau ceva din cauza lor..??precizez ca nu am avut contact sexual cu prietenul meu in tot acest timp cat am luat ovule.Va rog mult sa imi raspundeti!Multumesc!
0
18-02-2010, ora 22:16
calciu
Nu este medic/terapeut
calciu
M-AM BUCURAT DEGEABA. Dupa 5 luni in care am crezut ca in sfarsit am scapat de aceasta problema,. a reaparut din senin. am fost de data aceasta la ginecolog si am fost diagnosticata cu VULVOVAGINITA. Urmez un nou tratament cu ovule CERVUGID, spalaturi cu TANTUM ROSA si unguent CANESTEN. Deocamdata ma simt bine si problema a disparut, dar nu stiu pentru cat timp. Medicul a zis ca daca mai reapare, sa consult si un dermatolog sau un alergolog. nu stiu ce sa mai zic?!/!?!?!?!
0
18-02-2010, ora 22:50
brunetik21
Nu este medic/terapeut
brunetik21
si eu am fost diagnosticata cu aceiasi boala ca si tine Calciu..si tratament mi-a dat ovule cervugid si pastile leukarrest...si ianinte cu o zi pana la terminarea tratamentului cu cervugid mi-au aparut alea 2 mici inflamatii...nici eu nush ce sa mai zic sau ce sa fac..:(
0
30-09-2017, ora 12:14
Anonimmmmm
Nu este medic/terapeut
Anonimmmmm
Buna! Am și eu o problema foarte asemănătoare, am început sa simt o durere, un discomfort, uneori chiar și mâncărimi. Am crezut ca am o infecție urinară sau ceva de genul asa ca am luat nolicin și uractiv. După ce am terminat tratamentul (7 zile ) M am simtit normal și totul era foarte bine, dar acum după 4 zile, discomfortul iar a apărut, iar la o privire mai atenta am observat ca am niște "coșuri" cu puroi... oare este o problema a imunității ? Ce îmi recomandări sa fac?
0
30-12-2022, ora 22:45
AlexandraMariaEnache
Nu este medic/terapeut
AlexandraMariaEnache
Bună tuturor! A găsit cineva un remediu la aceasta problema? Și eu ma confrunt cu asta de 10 ani și nu reușesc sa scap. Mentionez ca am fost diagnosticata cu o boala autoimuna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •