cosuri dureroase in cap

11-05-2011
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
buna baiat am 30 ani si de vreo 4 luni imi apar cosuri in cap, nu am avut niciodata si sut dureroase acu mi a aparut in crestetul capului si nu pot dormi de durere, lucrez in costructii si banuiesc ca de la casca ce o port in cap sau de la frizarie nu imi pot da seama de unde am luat dar cum scap de ele si ce sunt? e posibil s a fie si de la grsimi ? am pus in un an de zile 20 kg pe mine fiind f slab a trebuit sa ma ingras sunt la 88 kg la inaltine de 1, 78, va rog sa ma indrumati ce trebuie facut si cum scap de ele ce sunt si cat de grav e ma dor foarte tare multumesc
2 comentarii
0
11-05-2011, ora 11:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mergi la dermatolog, poate nici nu sunt cosuri. De exemplu la unele boli "ale copilariei" sau virale se umfla toti ganglionii capului de nu poti pune capul pe perna. Eu am patit-o la 28 de ani cu rubeola, , , , Deci sa-ti spuna medicul exact ce este!
0
18-10-2011, ora 20:00
DaniL
Nu este medic/terapeut
DaniL
Buna seara sunt baiat am 25 de ani si de vre-o 2 ani de zile mi se fac niste "cosuri" in cap care sunt foarte dureroase.
La inceput am avut doar unul si il simteam ff mare, a inceput sa ma manance si bineinteles ca ma-m scarpinat si am simntit un lichid p degete. dupa cateva zile s-a facut scoarta la fel ca si la o rana. Am crezut ca atat a fost dar intr-o saptamana sa-u inmultit foarte mult.Nu am fost la dermatolog pentru ca nu am avut timp, lucrez noaptea si ziua mai tot timpul dorm (lucrez ca barman intr-un club, unde e si ff mult fum, nu stiu daca are vre-o legatura).
Aceste cosuri ca sa zic asa produc in varful lor o substanta galbena, nuj daca e puroi, stiu doar ca aduci cand "se coace " ma dor ff tare si ma mananca ff tare. Imi doresc sa scap de ele foloseam CLEAR ca sampon acum folosesc un produs din germania Isana olive mi-au spus parinti ca mi-ar face bine, il folosesc de o saptamana si nu prea are efect! PS: in crestetul capului mi s-a rarir parul ff tare, prietena mea zice ca am sa chelesc curand. sunt foarte speriat maine ma duc la un dermatolog insa mi frica pt ca majoritatea nu isi dau interesul stiu de la prietena mea care a avut mai multe vizite la acestia! As aprecia un sfat ceva, orice un medic care ma poate ajuta cu orice daca doriti trimit si poze p mail se vad p scalp cand apar sunt rosii rosii, cand se coc sunt galbene in varf, dupa ce le sparg se provoaca o scoarta care daca o scarpin curge sange ! multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru cei ce doresc să se radă în cap
  •