cordon ombilical marginal placenta

05-06-2014
teea
Nu este medic/terapeut
teea
buna ziua,
am fost la echo morfofetala(23 sapt si 2 zile)...saptamana viitoare merg la medicul ginecolog cu rezultatele...pana atunci as dori sa stiu ce implica :placenta inserata pe peretele anterofundic de grad 1 si CO cu insertie marginala.multumesc mult
2 comentarii
0
11-06-2014, ora 01:10
Dr. Laurentiu Craciunas
Obstetrica-ginecologie, Manchester, UK
Dr. Laurentiu Craciunas
Buna teea,

Placenta este localizata in partea superioara a uterului, o pozitie normala, spre deosebire de o placenta joasa (praevia), care ar putea interfera cu nasterea vaginala. Faptul ca insertia cordonului ombilical este marginala, nu centrala cum se intampla in marea majoritate a cazurilor, nu iti va influenta sarcina.
0
13-12-2018, ora 22:21
Corina23
Nu este medic/terapeut
Corina23
Buna ziua
azi am făcut eco (11 sapt)."Placenta posterior, cu cordonul ombilical inserat marginal pe placenta la polul inferior". Din start mi s-a spus că nu voi putea naște natural si ca exista riscul ca bebe sa nu se mai dezvolte la un moment dat...
sunt speriata, voi mai consulta si alti medici. Mentionez ca am pierdut acum 1 an o sarcina la 29 sapt si atunci aveam cordonul inserat la 1cm de marginea placentei. Este aceasta poziționare riscantă?
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: cordonul ombilical