cord longilin

30-11-2007
DanaVaida
Nu este medic/terapeut
DanaVaida
despre prolaps minor de valva mitrala ant. - cord longilin, ce imi puteti spune? diagnostic pus la o fetita de 16 ani in urma unor investigatii facute datorate unei respiratii greoaie.are voie sa faca efort fizic? rezultatul a venit in urma efectuarii ecocord.
3 comentarii
0
30-11-2007, ora 00:00
Dr. Halpern Rafael
Chirurgie vasculara, Bucuresti
Dr. Halpern Rafael
Este foarte important ca diagnosticul ecografic sa fie foarte corect si sa se precizeze exact gradul de regurgitare mitrala si functia cardiaca (fractia de ejectie, dimensiuni cardiace)
Daca exista regurgitare mitrala iar fata dumneavoastra oboseste la efort e bine sa nu mai faca eforturi si ar fi bine sa fie operata.
Operatia consta in repararea valvei mitrale.
Insa inca odata va subliniez faptul ca diagnosticul ecografic trebuie sa fie bine pus.
0
30-11-2007, ora 00:00
Dr. Halpern Rafael
Chirurgie vasculara, Bucuresti
Dr. Halpern Rafael
Daca insa regurgitarea mitrala e minima si functia cardiaca e buna e posibil ca respiratia greoie sa fie din alte cauze
0
03-12-2007, ora 00:00
DanaVaida
Nu este medic/terapeut
DanaVaida
va multumesc frumos pentru atentia acordata si totodata imi cer, scuze ca am intarziat cu citirea raspunsului trimis de dvs.Ceea ce imi spuneti dvs. ma sperie putin. Nu as stii ce sa va raspund in legatura cu regurgitarea mitrala la care faceti referire. Am primit la efectuarea ecocardiografiei un buletin de examinare pe care as putea sa vi-l trimit daca as avea o adresa de e-mail iar apoi contand pe experienta dvs sa putem discuta poate mai amanuntit.Daca va fi necesar vom repeta ecocardul.vreau sa va mai spun ca fetita a facut cursuri de balet de la varsta de 6 ani si continua iar cand va intrebam de efort la astfel de efort ma refeream.multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici