copilul meu are unghii in forma de sticla de ceas

14-10-2011
pop bianca
Nu este medic/terapeut
pop bianca
copilul meu are degete foarte ciudate, are unghiile in forma de sticla de ceas, foarte curbate.are 2 ani si 4 luni, si nu a avut pana acum nici o problema de sanatate.sfatuiti-ma si pe mine ce investigatii ar trebui sa ii fac ca sa vad daca nu are vreo problema de sanatate.astept raspunsuri.va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
14-10-2011, ora 20:52
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dar l-a vazut un pediatru ? Nu are nici un fel de probleme, e dezvoltat normal ? Poate ca exagerezi, asa sunt unghiutele lui..Medicul de familie ce spune ?
0
17-10-2011, ora 18:17
pop bianca
Nu este medic/terapeut
pop bianca
in primul rand va multumesc pt raspuns, copilul meu este un copil care s-a dezvoltat normal, atat fizic cat si psihic, nu a fost niciodata bolnav, cu exceptia unor enterocolite.unghiile lui au fost remarcate de doctorul de familie dar parerea lui a fost ca nu are ce sa aiba, pt ca este un copil care a crescut foarte frumos si pana la varsta aceasta nu a dat nici un semn cum ca ar fi cumva bolnavior.intrebarea mea este ca ar putea avea vreo problema daca pana la 2 ani si 4 luni nu adat nici un semn, ba chiar mai mult este foarte destept, istet si a inceput sa umble inaite de varsta de un an, are 15 kg si este destul de inalt..tin sa mentionez totusi ca la varsta aceasta are inca fontanela deschisa, am facut analize si 3 ecografii transfontenale si totul este ok, se zice ca ma mostenete pt ca asa am fost si eu cu fontanela foarte mare si m-i sa inchis greu.mai astept pareri.va multumesc anticipat
0
23-10-2011, ora 19:10
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca totul e in ordine nu-ti fa griji.roaga totusi medicul de familie sa-ti recomande un sirop cu calciu si vitamina D.aspectul unghiilor poate fi legat de o carenta de vitamine si minerale.In ultimul an l-a examinat vreun pediatru ?
0
23-10-2011, ora 23:15
pop bianca
Nu este medic/terapeut
pop bianca
da, a fost examinat de pediatru.o sa merg maine la doctorul de familie si o sa ii cer sa imi dea trimiteri pt un set de analize si o sa ii spun si despre siropel.va multumesc pt raspuns, sunt putin mai linistita
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  •