copil diagnosticat cu raceala la plămâni

12-04-2010
anaonofrei
Nu este medic/terapeut
anaonofrei
Bună ziua! Mă numesc Ana şi am un băiat de 5 ani, care a fost diagnosticat cu raceală la plămâni.înainte de a merge la un doctor s-a manifestat prin a respira greoi ca un asmatic şi prin tuse seacă fara a face temperatură.I-a ffost prescris un tratament:Ospamox 5ml la 8ore, Rhinathiol 5 ml de 3/zi, jumătate de pastilă de paracetamol, am urmat tratamentul şi am fost din nou la consult unde n s-a mai prezentat cu respiraţie greoaie şi tuse cu expectoraţie, după care i-a mai prescris Ospexin 5 ml la 8 ore, jumătate de pastilă de miofilin de 3 /zi, Rhinathiol 5 ml de 3/zi, jumătate de pastilă de paracetamol. As dori va rog daca mă puteţi ajuta cu un sfat! Mulţumesc anticipat!
1 comentarii
0
12-04-2010, ora 11:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Din ce ati scris dumneavaostra reiese ca 2 tratamente diferite date de doctor nu l-au putut ajuta.
Nu este deloc de mirare ce se intampla caci medicamentele chimice nu vindeca nimic si nu au cum sa vindece caci au fost facute numai ca sa blocheze anumite simptome si nu sa vindece.
Este deci o imposibilitate de a vindeca copilul cu astfel de tratamente si greaseala pe care ati facut-o sa fost sa le acceptati in primul rand.

Daca doriti sa va vindecati trebuie sa intelegeti ca nimeni nu poate fi vindecat cu astfel de tratamente si nici un alt tratament cu mediciamente chimice de la nici un alt doctor de aici nu va poate ajuta decat sa inrautatiti situatia si mai rau, caci orice medicament chimic dat este toxic si afecteaza intregul organism in mod nefast.

Daca vreti sa va vindecati copilul schimbati medicina si nu numai doctorul si mergeti la un medic naturist sau homeopat (mai bine la un medic homeopat) si incercati cu remedii vindecatoare de la Dumnezeu si atunci nu trebuie sa mai apelati la toxine chimice puternice date de pomana bietului copil, sa apelati la mai multi medici si sa intrebati prin forumuri ce sa mai faceti.

Asa ma trata si mama cand eram mic din nestiinta si credibilitate in medicamente si doctori si mi-am pierdut auzul la o ureche de la tratamentele date de ORL-ist care nu au avut nici un success ani de zile.
Cu astfel de tratamente riscati sa faceti astm la copil !

Asa ca treziti-va la realitate, iluziile nu va ajuta la nimic. Doctorii nu stiu deloc ce fac si nici nu este suferinta lor in caz ca fac greseli si a dvoastra si a copilului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum afectează co-infecţiile coronavirus, virus sinciţial respirator şi rinovirus copiii
  • Nivelul de activitate fizică - invers proportional cu numărul de zile de infecții ale tractului respirator superior la copii
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  •