copil de 10 ani cu apa la plamini???????

15-03-2012
nicolina.manole
Nu este medic/terapeut
nicolina.manole
Buna ziua,
Fetita mea in varsta de 10 ani a avut cam pe la varsta de 3-4 ani apa la plamani diagnosticul fiindui pus la spitalul Budimex din Bucuresti dupa o raceala netratata corespunzator au spus medicii de acolo desi in Pitesti fusesem la alti 4 medici si ii facusem tratament cu augmentin...insa toti dadeau din umeri si nu stiau de ce face febra. O febra de 37 cu 5, nu mare dar destul de periculoasa Dupa acel episod este foarte sensibila si raceste f repede. Ce ma deranjeaza f tare este o tuse seaca care se manifesta la fiecare raceala.
De saptamina trecuta, mai exact de joi are o tuse seaca ce nu o lasa nici noaptea sa se odihneasca. Am fost cu ea la medicul de familie si i-am dat rofedex, ketof si niste pastile care se sug, , Travisil' cred ca se numesc. De duminica seara i-am facut si aerosol cu 2 mil de ser fiziologic si 1 mil de dezamexazona. Azi 14.03.2012 i-am facut si o radiografie pulmonara la care i s-a pus diagnosticul :, , Minima accentuare a imaginilor peribronhovasculare perihilar dreapta'. Poate cineva sa imi spuna ce inseamna acest diagnostic si ce mai pot face pt sanatatea copilului meu?
Mai nou este ca se vaita ca are ameteli si ii bufneste sangele din nas. Nu stiu daca are legatura una cu alta dar suntem sub cercetari ca sa zic asa.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul