copil 2 ani cu temperatura

07-03-2012
cristinavls
Nu este medic/terapeut
cristinavls
am fost la doctor cu copilu de 2 ani pentru ca a avut febra 39... a consultat fetita si a spus ca are angina acuta, ia prescris zinnat si ibuprofen... dar nu ia trecut la fata ii curge nasu foarte tare si tuseste intruna nu se opreste febra are in continuu nu stiu ce sa mai fac cu ea. ce sa-i mai dau... medicamentele refuza sa le beie nici mancare nu mananca. si pentru tusa nu ia prescris nimica.. am incercat si metodele asa zise babesti cu otet si apa pt febra si sirop din ceapa rosie pt tusa dar nimic. un doctor daca ma poate ajuta ce sa-i mai dau sau cine a mai trecut prin asa ceva va rogg... nu styu ce sa-i mai dau...
3 comentarii
0
07-03-2012, ora 14:36
julia22
Nu este medic/terapeut
julia22
Buna.

Nu ti-a dat sa ii faci si aerosoli? cu dexa, acc si ser, sau cu ser si flixotide? Depinde de caz. Iti poate baga si un antibiotic in aerosoli. Incearca la alt dr. Nu sta asa cu fetita!!! Sa nu coboare la plamani si apoi e mai rau.
Cat timp i-ai dat zinnat?
Am si eu o fetita de 1 an si 10 luni, nu mi-a pus diagnosticul de anghina niciodata, dar a facut o bronsiolita urata ultima data, tusea, haraia in spate, ii curgeau mucii, si mi-a dat injectabil pe branula, aerosoli, eurespal de 3 ori pe zi, aerius dimineata si ketof seara, asta o ajuta sa doarma mai bine(ketof-ul) si nu mai tuseste prin somn. Colostru cu probiotice, si dupa ce am terminat injectiile 5 zile, mi-a mai dat inca 5 zile de augmentin ES, ca sa ii treaca de tot, asa de nasol a fost. De aia zic sa mergi cu ea la dr iar. Eventual si la un ORL-ist, ca sa nu aibe ceva si la urechi ca la copii imediat se duce infectia din gat, nas la urechi.

Multa sanatate si sa auzim de bine!
0
07-03-2012, ora 14:47
julia22
Nu este medic/terapeut
julia22
Pentru nasuc, aspira-i mucii sau sa sufle nasul, dai cu sterimar sau nazomer apoi sa ii tragi iar mucii si apoi dimineata si seara pune-i vibrocil picaturi ca sa o desfunde. Iar de curatat nasul cu nazomer sau sterimar sau orice alta apa de mare poti sa o faci de 3-4 ori pe zi.

In cazul in care dr considera ca e nevoie iti poate da alte picaturi cu antibiotic. Mie imi mai dadea betabioptal sau Preparat 5, sunt niste picaturi care se prepara in farmacii, sau pivalone, depinde de la caz la caz.
0
07-03-2012, ora 20:25
dana8
Nu este medic/terapeut
dana8
incearca si cu ibalgin si panadol pt febra si niste supozitoare cu novocalmin(jumatate)cand face febra mare.febra mai mult de 3-4 zile nu trebuie sa tina.da-i multe lichide si vb cu medicul daca poti sa ii dai ambroxol sirop pt tuse.ai grija ca sunt copiii care sunt alergigi la biseptol(ambroxol).si otetul cu apa face minuni.am incercat si eu de multe ori cu fetita mea.consulta medicul si o sa vezi ca o sa se faca bine.sanatate multa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Copil cu stare generală relativ bună - când tratezi febra?
  • Medicamentele antipiretice sunt administrate frecvent în mod eronat de către părinți
  •