cooper T

05-04-2009
daewoo
Nu este medic/terapeut
daewoo
Dupa ce au trecut 2 zile de la ultima menstruatie, m-am prezentat la medic pentru a-mi fi implantat un sterilet. Deja au trecut 3 zile de cand mi s-a implantat steriletul Cooper T. De atunci sangerez. Am si dureri asemanatoare ca la menstruatie, destul de incomode si mai rar cu sagetaturi pe piciorul stang in jos.. Ca tratament dupa aceasta interventie, folosesc antibioticul Doxiciclina 2/zi si Indometacin supozitor seara, intravaginal. E normal sa sangerez atatea zile dupa interventie?
2 comentarii
0
07-04-2009, ora 06:55
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Da, este normal ca sa ai aceste probleme dupa implantarea unui sterilet.Stai cuminte doua saptamani, nu fa efort mare, fereste-te de raceala , odihneste-te mai mult, caci sangerarea va fi din ce in ce mai putina.Pentru durere este foarte bun No-spa comprimate.Ai rabdare caci toate acestea vor dispare.Numai bine!
0
27-04-2009, ora 21:50
daewoo
Nu este medic/terapeut
daewoo
Am un organism foarte interesant. Dupa montarea steriletului, am sangerat ABUNDENT pana in ziua in care au inceput sa-mi administreze injectiile Etamsilat si Adrenostazin cate 2/zi.iar acea zi era a 15-a zi de sangerare. Ca gluconic intravenos am luat deoarece am pierdut mult sange si aveam contractii musculare. Din prima zi a administrarii injectiilor, nu mai sangeram...dar am continuat tratamentul 4 zile. Medicul mi-a sugerat sa mai repet tratamenul cu aceste injectii incepand inainte de menstruatie cu cateva zile si pe timpul menstrei. Ceea ce deocamdata n-am facut, deoarece am trecut deja de perioada in care ar fi trebuit sa-mi vina ciclul cu aproximativ 1 saptamana.
Am vazut ca cineva a intrebat daca e normal ca dupa montarea steriletului sa-i tina menstruatia 1 zi. Iar eu va intreb daca e normal sa intarzie. Dar cred ca in cazul organismului meu orice e posibil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul