contraindicatii bonviva

05-11-2011
gabisor54
Nu este medic/terapeut
gabisor54
57 ani, Cf. DEXA -2.7. Mi s-a prescris BONVIVA (1 an) si CALDEFIX(15 zile pe luna), dupa care revin pentru DEXA.. Am citit opinii pe forumul romedic si nu mai am curaj sa incep tratamentul cu BONVIVA. Am si alte probleme de sanatate pe care le tin sub control cu tratament medicamentos: hipertensiune, colesterol marit, dureri ariculare, osteofite, hallux, paradontoza. Apelez la sfatul unui specialist prin intermediul acestui forum. Multumesc anticipat!
4 comentarii
0
05-11-2011, ora 18:36
fiu de DUMNEZEU
Nu este medic/terapeut
fiu de DUMNEZEU
om bun cred ca ar trebui sa renunti la o mare parte din medicamentele acestea, precum si la alimentatia nesanatoasa de zi cu zi!pt inceput iti recomand sa incepi consumarea de heringi la cuptor care contina vitamina d2 necesara metabolizarii calciului in organism! asta pt inceput! dumneata trebuie sa urmezi un regim strict de 45 de zile de purificare interna o organismului dvs prin renuntarea la absolut toate obiceiurile in materie de alimentatie si pastile de la vremea aceea! id de mess grancosa88. repet a manca mult si prost crezand ca ne vindecam prin niste pastile nu e o solutie de termen lung! trebuie sa veniti cu ceva nou in viata dvs nu trebuie sa va simtiti neajutorat de copii de rude etc... impreuna ne putem skimba si vom deveni sanatosi si mai buni si mai iubitori! daca vreti intr-adevar sa va vindecati contactati-ma id mess grancosa88. nu am pretentii materiale. o fac din dragoste pt semenii mei! marea dragoste a intregului univers sa se reverse peste familia dvs
0
05-11-2011, ora 19:32
fiu de DUMNEZEU
Nu este medic/terapeut
fiu de DUMNEZEU
!Imediat după trezire, trebuie scuipată saliva adunată peste noapte. Apoi, se ia o lingură de ulei de floarea-soarelui şi se mestecă 20 de minute, după care lichidul lăptos format în gură se scuipă în totalitate. Se rade apoi stratul albicios depus pe limbă, cu o lingură de lemn. Se clăteşte foarte bine gura cu apă sărată (o lingură de sare grunjoasă la o cană cu apă). După cura cu ulei, de la ora 8 dimineaţa, începeţi terapia cu mălai. Se ia în gură o lingură cu mălai şi se mestecă 10-15 minute, pînă cînd începe să se scurgă saliva. Se clăteşte gura cu apă sărată. Peste o jumătate de oră, se face o clismă cu infuzie de rostopască. Se dau în clocot 2 l de apă distilată cu 2 linguri de rostopască (mai ales pentru cancere) şi se infuzează timp de 10 minute. Pentru alte afecţiuni grave, în funcţie de boală şi localizare, infuzia se poate prepara şi din alte amestecuri de plante. Trebuie folosită în clismă toată cantitatea de 2 litri de infuzie. Infuzia trebuie să fie din 2 linguri de flori sau rădăcini de nalbă mare.La ora 9.30, Valeriu Popa ne spune că facem sărituri pe vîrfuri, cîte 100, mişcînd braţele ritmic şi respirînd în acelaşi ritm. La sfîrşit, se inspiră şi se expiră adînc şi rar în faţa ferestrei deschise. Prima masă a zilei este la ora 11.00 şi constă din 4 linguri de orez nedecorticat, spălat şi lăsat timp de o oră la înmuiat. Se înghit boabe, fie întregi, fie mestecate, apoi se consumă 1/2 l de apă distilată. Se recomandă ca întreaga operaţiune să dureze 1-2 ore. La ora 13.00 se mănîncă de prînz. Se rad şi se amestecă într-un vas de porţelan, cu o lingură de lemn, 5 linguri de grîu încolţit, 2 linguri ţelină mică, 2 linguri rădăcină de pătrunjel, 1 lingură gulie verde (nu roşie), 2 linguri sfeclă roşie, 1 lingură miere naturală polifloră, 2 linguri mere. Amestecul se consumă cu o lingură de lemn. Ca desert, 1 linguriţă (de lemn) cu polen conservat în miere. Obligatoriu, masa durează o oră. Cea de-a treia masă se ia la ora 16.00, cînd se bea o cană de infuzie de salvie, neîndulcită (250 ml apă distilată, dată în clocot, în care se pune o linguriţă salvie. Peste două ore se mănîncă din nou, gustarea constînd din 100 bucăţi seminţe crude de bostan. Se bea o cană cu infuzie de cimbrişor (250 ml apă distilată, dată în clocot, peste care se adaugă o linguriţă de plantă).

La ora 20, 00, se mănîncă pentru ultima oară. Se curăţă 4 mere Ionathan, iar coaja se infuzează în 250 ml apă distilată cu captare de aburi (cînd apa clocoteşte, capacul se ridică şi se adaugă repede cojile, apoi capacul se pune repede la loc). Se opreşte focul, se pune vasul deoparte 15 minute, acoperit cu capac. Se adaugă o lingură de miere polifloră. Apoi se consumă cojile de mere, iar zeama se soarbe încet, cu o lingură de lemn.
Toată operaţiunea trebuie să dureze 45 minute. Această masă are rol de somnifer naturist. La ora 21.00, se face o nouă clismă sau spălătură vaginală, cu infuzii (de rostopască, respectiv nalbă mare). Se face rugăciunea de seară cu fereastra deschisă şi, la 21.30, se intră în aşternuturi şi se caută somnul profund. Acest regim trebuie ţinut timp de 42 de zile. După 45 zile, se introduce în alimentaţie supa de legume, apoi cea de fasole boabe, orez înghiţit cu 1/2 l ceai de salvie, fulgi de ovăz în supă sau ceai, orz, mei, porumb, fiert. Decoctul se bea.

multa bafta
0
06-11-2011, ora 09:33
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
eu am facut tratament cu Bonviva aproape 2 ani si mi-a facut BINE pt. ceeace am primit tratamentul DAR,
pt. ca intotdeauna exista un DAR,
mi-a facut MULT rau...la dinti..
de aceea (chiar la recomandarea stomatologului) am intrerupt tratamentul..
la un moment dat, aproape toti dintii mi se miscau...mai ales, dimineata.
ASA am procedat, eu...cum crezi..fiecare face cum considera..
EU am considerat sa intrerup trat. cu Bonviva (imi pare rau ca, l-am si inceput..)
Sanatate si s-auzim de bine.
0
06-11-2011, ora 21:31
gabisor54
Nu este medic/terapeut
gabisor54
Multumesc pentru sfaturi! Foarte interesanta experienta Dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.