consultatie penis

24-03-2009
george2009
Nu este medic/terapeut
george2009
As dori sa stiu si eu ce doctor ar trebui sa consult pentru a afla daca am vreo boala sau o infectie la penis.
Prietena mea a avut ceva dereglari de ciclu (intarzia sau nu mai venea, nu era insarcinata deoarece facea multe teste), faceam sex neprotejat cateodata, ginecologul spunandui ca ar putea fi din cauza mea, si a urmat un anumit tratament impreuna cu mine (prescris tot de ginecolog) scapand de aceasta problema, dar dupa fiecare partida neprotejata problema revenea, eu nu simT simt nimic anormal.
As dori sa stiu ce doctor ar trebui sa consult, fiindca nu as dori sa-i mai creez astfel de probleme, nu ar fi normal.

Va multumesc si sper ca m-am facut inteles.
3 comentarii
0
25-03-2009, ora 02:04
Mastretta
Nu este medic/terapeut
Mastretta
doctorul la care trebuie sa mergi se numeste UROLOG.e posibil sa ai un BTS gen candida, trichomonas, etc..barbatii de cele mai multe ori nu au simptome, de aceea e bine sa faci o analiza la secretie sa vezi despre ce e vorba.succes!
0
27-03-2009, ora 22:47
george2009
Nu este medic/terapeut
george2009
multumesc mult pentru ajutor.succes si tie in continuare.
0
11-11-2015, ora 14:41
treborqwerty
Nu este medic/terapeut
treborqwerty
buna ziua! ma numesc robert si am 23 de ani si am o problema foarte grava din punctul meu de vdere...mai exact de cateva luni de zile nu am chef de sex absolut deloc si atunci cand se inatmpla sa fac sex cu prietena mea dureaza foarte putin si dpa ce termin si prietena mea mai vrea inca o data eu nu mai pot...sau numai am chef. presupun ca toate astea se intampla de cand am inceput sa iau pastile *maraton si ti an li* luam aceste pastile ca sa o satisfac mai mult pe prietena mea am luat de cateva ori si de atunci mi se int asta. va rog frumos sa.mi dati un sfat cu ce ar trebui sa fac sau o recomandare catre un doctor specialist in acest domeniu acesta si adresa dansului unde ar trebui sa merg daca stie cineva va rog din suflet sa ma ajutati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.