constipatie pareza de plex brahial

26-06-2009
ramikaa
Nu este medic/terapeut
ramikaa
Buna ziua as dori sa va intreb si eu cate ceva am o fetita de 23 de zile l a nastere a avut 4gk 500 a suferit o paareza de plex brahial de la 9 zile am inceput kineto si acum a inceput sa miste mana medicul ne spune ca sunt semne mici da bune stie cineva in cat timp se reface nu am san si ai dau lapte NAN1 hipoalergenic si e constipata rau trebuie sa o ajut de fiecare data cu supozitoare de 2 zile ai dau ceai babycalm si un sirop duphalac stie cineva cat d ebune sunt multumesc.
4 comentarii
0
25-07-2009, ora 19:38
MIRELENA
Nu este medic/terapeut
MIRELENA
BUNA ZIUA,
SI FETITA MEA A AVUT LA NASTERE FRACTURA DE CLAVICULA SI PARALIZIE DE PLEX BRAHIAL SI ISI TINEA MANUTA PE LANGA CORP, DAR IN CATEVA SAPTAMANI A FACUT PROGRESE.A LUAT VITAMINA B COMPLEX SI AM FOST SI NOI LA RECUPERARE.ACUM ISI MISCA MANA FOARTE BINE, O RIDICA, PRINDE JUCARIILE CU EA.ACUM ARE 5 LUNI SI JUMATATE SI ESTE FOARTE BINE.IN CEEA CE PRIVESTE CONSTIPATIA AI INCERCAT SA II DAI CEAI DE MUSETEL?LA NOI FUNCTIONEAZA DE FIECARE DATA.SPER SA FIE TOTUL BINE SI SA REVII CU VESTI BUNE.
0
23-08-2009, ora 12:02
ramikaa
Nu este medic/terapeut
ramikaa
Buna Mirelena, cu constipatia sa rezolvat problema, acum are 2 luni si 3 saptamani, si spre marea mea mirare si a profesorului de kineto misca mana foarte bine si o si indoaie ceea ce ne bucura foarte mult ca nu ne asteptam sa o indoaie asa repede, dar cu ajutorul lui Dzeu a reusit micuta sa o indoaie, ai fac in contunuare kineto de 2 ori pe zi si cu Dzeu inainte.Multumesc mult de raspuns si multa sanatate si numai bucurii sa aveti.
0
23-08-2009, ora 12:03
ramikaa
Nu este medic/terapeut
ramikaa
si am uitat sa iti mai spun ca de la 8 zile ai tin mana intr'o atela de ghips in fiecare noapte si inca io mai tin tu ai tinut manuta ei in atela?
0
30-05-2010, ora 01:12
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
daca nu revine in 3 luni trebuie cautat un neurolog, bun, evaluat situatia, si daca este deficit de inervatie, trebuie mers la operatie. ghipsul nu ajuta la nimic, kinetoterapia macar mentine mobilitatea, insa nervii rupti nu se vindeca de sine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • O proteină recent descoperită în intestin ar putea juca un rol cheie în constipație
  •