conjunctivita la bebelus 5 luni

20-04-2009
oachi
Nu este medic/terapeut
oachi
buna seara. baietelul meu in varsta de 5 luni s-a nascut cu microftalmie ochi drept. din spital a luat o conjunctivita pe care am inteles ca o iau majoritatea nou- nascutilor. la diferitele controale oftalmologice care i-au fost efectuate i s-au prescris si picaturi (floxal). dupa 5 zile de tratament ochii isi revin dar dupa 3-4 zile conjunctivita reapare si acum afecteaza numai ochiul sanatos. i se inroseste pleoapa si are si mancarimi. mereu da cu manuta si se scarpina. nu stiu ce tratament trebuie urmat ca sa scape.
va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
21-04-2009, ora 20:45
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Faceti un examen bacteriologic al secretiei conjunctivale si determinarea Ag chlamydial in secretia conjunctivala; pana obtineti rezultatul, continuati cu Floxal, 1 picatura de 3 ori pe zi, pana la 10 zile de tratament, seara, ar fi bine sa ungeti marginile pleoapelor cu Floxal unguent, 10 zile;Nu uitati de igiena riguroasa a ochilor cu un sampon pentru bebelusi" No Tears", dimineata si seara, inainte de a pune picaturile si a face tratamentul; In functie de rezultatul investigatiilor, putem ulterior ajusta tratamentul; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul