conjunctivita

12-05-2009
aglia
Nu este medic/terapeut
aglia
Am un baietel de 7 luni care are conjunctivita. La primul control doctorita a zis ca are canalul lacrimal infundat si de aici secretia la ochiul stang. am facut de doua ori tratament cu Nettacin picaturi si tot nu i-a trecut. Mai mult de cat atat secretia si-a schimbat culoarea din galben in verde. Ne vom duce iar la doctor dar mi-e teama ca iar o sa-i dea Nettacin. Ce sa-i dau altceva care sa fie eficient?Mentionez ca i-am facut spalaturi oculare cu ser si cu ceai de albastrele.
2 comentarii
0
12-05-2009, ora 14:09
dear
Nu este medic/terapeut
dear
avind in vedere zona foarte sensibila unde baietelul dumneavoastra e afectat v-as sfatui sa il duceti la un oftalmolog daca nu a trecut cu Nettacin dupa atita timp. nu puteti sa ii dati nimic din pacate, dupa sfaturi fiind vorba de ochisorii lui trebuie sa il vada un medic.insanatosire grabnica va doresc!
0
12-05-2009, ora 22:49
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Simptomatologia prezentata de copil sugereaza imperforatia cailor lacrimale; solutia este reprezentata de sondajul si lavajul cailor lacrimale; va sfatuiesc sa mergeti la o clinica oftalmologica unde se poate face aceasta interventie; daca secretia este purulenta, va recomand : igiena locala riguroasa cu un sampon " No tears ", pentru bebelusi, Ciloxan sau Floxal 1 picatura de 3 ori pe zi, in amandoi ochii, iar seara, unguent Ciplox sau Floxal, 1 aplicatie in sacul conjunctival inferior si la nivelul marginilor palpebrale; faceti tratamentul acesta 7 zile, apoi neaparat sondaj al cailor lacrimale; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.