conjunctivita

29-01-2010
laura_s
Nu este medic/terapeut
laura_s
Buna ziua!
De aproape 3 luni am ochii rosi si ma dor ingrozitor, in special stangul. Pe langa asta am inceput sa vad din ce in ce mai prost. Am fost la medic si m-a diagnosticat cu conjunctivita. Mi-a prescris Netildex timp de 7 zile si mi-a schimbat si dioptriile la ochelari. Cu toate ca am urmat tratamentul si mi-am schimbat si lentilele la ochelari vad din ce in ce mai prost. Parca mai prost decat vedeam inainte sa-mi schimb lentilele. Ochii ii am in continuare rosii si ma dor. Sunt f speriata. Conjunctivita vad k nu imi trece si parca imi pierd vederea. Ce ma sfatuiti sa fac?
4 comentarii
0
29-01-2010, ora 10:51
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Singura sansa pe care o ai de a te vindeca este sa mergi la un medic homeopat bun caci homeopatia este cea mai efienta metoda naturista. In ce oras locuiesti ?
Citeste acest post:
http://forum.romedic.ro/prod/conjunctivita_-_vindecare_032199.html
0
29-01-2010, ora 11:24
laura_s
Nu este medic/terapeut
laura_s
Locuiesc in Bucuresti
0
30-01-2010, ora 10:43
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! iti recomand consult oftalmologic complet cu determinarea acuitatii vizuale, cicloplegie si refractie daca ai sub 40 de ani, examenul polului anterior, examenul fundului de ochi; Ar putea fi ceva mai mult decat o simpla conjunctivita sau viciu de refractie necorectat( keratita, uveita??, afectarea polului posterior???); Ar fi bine sa faci un examen bacteriologic al secretiei conjunctivale, evidentierea Ag chlamydial, Ig G antiHVS tip 1; In functie de concluziile examenului oftalmologic si rezultatele investigatiilor, se va stabili diagnosticul si tratamentul corespunzator; in plus, iti recomand igiena locala cu un sampon "no tears" pentru bebelusi, lacrimi artificiale pe baza de acid hialuronic ( Visustrin, Lubristil) 1 picatura in AO cand ai senzatie de uscaciune, usturime, " corp strain"; numai bine
0
30-01-2010, ora 21:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergi atunci la Dr. Silvia Nedelcu sau la Dr. Ileana Randasu (le gasesti in google), este f. usor de tratat conjuctivita cu remedii homeopate si au efect f. repede remediile. In cateva zile te vindeci de durata fara sa mai trebuiasca sa faci controale, sa iei picaturi chimice si medicamente chimice cu afecte adverse si in plus nu risti sa se agraveze asa cum se intampla la peste 70% din cazurile tratate clasic din care sunt o gramada si pe acest forum. Daca ar folosi si oftalmologii homeopatia... ar ramane fara lucru...:-)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Leziuni oculare - primul ajutor
  •