Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

conizatie de col uterin

16-12-2010, ora 19:26
buna ziua, am 28 ani si pe 13 septembrie anul acesta mi s-a facut o conizatie la colul uterin pentru ca am fost depistata la testul Papa nicolau CIII cu Ascus, problema este ca dupa conizatie mi-a mai venit ciclul menstrual o singura data adica pe 5 octombrie. Mi-am facut si 2 teste de sarcin si nu sunt insarcinata. Am sunat medicul care m-a operat si mi-a spus sa iau 5 zile duphaston si dupa aceea sa astept 2-3 zile si o sa imi vina menstruatia, dar au trecut cele 3 zile si nu mi-a venit menstruatia. Ce credeti ca mi s-a intamplat? Sunt reactiile adverse de la conizatie? Ce trebuie sa fac?
2 comentarii
18-12-2010, ora 15:38
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara - Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Uneori dupa conizatie colul " se strange " se obtureaza......deoarece a trecut ceva timp de la procedura, trebuie sa mergi neaparat la ginecolog pentru a se rezolva aceasta reactie secundara.
29-12-2011, ora 19:26
Autor: yzaz
colposcopie FPcol cu oce1cm cu zn periofaciala DA JSC tip2 periofacial zona de modificari majore in teus aceto alba cu vascularizatie anormala peBA.. cu un vas gros cu traiect anormal la ora12 cu mozaic si punctuatii si orificii glandurale cu inel aceto-alb pe suprafata. TL zona iod contur net perifacial.se recomanada verificare hp. va rog din inima lamuritima ce inseamna.mi sa recomandat conizatia am 30 de ani si nu am ramas niciodata insarcinata
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK