coma gr.4 | Forumul Medical ROmedic

coma gr.4

04-01-2015
O MAMA
Nu este medic/terapeut
O MAMA
baiatu meu a avut accident rutier diagnosticu: contuzie cerebrala grava cu coma prelungita, contuzie corp calos1|2 posterior, tlamusdr.si capsula interna, contuzii parenchimatoase multiple, fractura baza craniu etaj anterior si mijlociu, insuficienta respiratorie cu suport ventilator prelungit(traheostomie) bronhopneumonie nosocomiale (klebsiella), contuzie pulmonara bilaterala acum nu vorbeste clar, a avut hemipareza stinga dar acum sa recuperat partea stinga mai bine ca dreapta problema este ca nu si a simtit picioarele de la genunchi in jos si nu misca, am facut si facem recuperari dar am fost la multi medici nimeni nu stie de unde e problema picioarelor. in februarie are 6 ani de la accident, dupa 4 ani a inceput incet sa si simta picioarele in momentu acesta simte picioarele si cald_rece impinge laba piciorului dar nu trage din acest motiv nu poate se umble fara cirja. nu are echilibru bun si ie frica sa mearga.va rog daca puteti sa ma ajutati sa inteleg de ce si de unde are problema cu picioarele si ce sa fac sa il recuperz cit mai mult. vreau sa va zic ca la coloana nu are nimc. face exercitii dar nu se dezvolta musculatura de la genunchi in jos. va multumesc.
3 comentarii
0
04-02-2015, ora 11:51
Dr. Macsuta Vlad
Neurologie, Bucuresti
Dr. Macsuta Vlad
Trebuie consultat un neurolog in primul rand. Apoi, in functie de rezultatul consultatiei trebuie facute si alte investigatii: ale coloanei vertebrale pentru a vedea daca nu cumva e vorba de o hernie de disc, de exemplu.
Sanatate
0
11-02-2015, ora 09:06
Daniela2020
Nu este medic/terapeut
Daniela2020
daca sunteti din Bucuresti, va recomand sa mergeti la domnu doctor Exergian Florin la spitalul Bagdasar Arseni.eu am fost operata de dumnealui si sunt foarte multumita.il recomand tuturor.:) mai multe informatii gasiti si pe site-ul dumnealui -*


(*modificat de admin)
0
11-02-2015, ora 12:01
Dr. Macsuta Vlad
Neurologie, Bucuresti
Dr. Macsuta Vlad
Foarte buna recomandarea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul si ingrijirea unei persoane in coma
  • Coma de lungă durată - evoluÈ›ie È™i È™ansele de recuperare
  • Noi dovezi de activitate cerebrală asemănătoare stării de conÈ™tiență în apropierea morÈ›ii
  •