colpita

29-05-2008
fany26
Nu este medic/terapeut
fany26
as vrea sa stiu si eu mai multe despre colpita.de curand am fost diagnosticata cu anexita la ovarul drept si colpita dreapta cel putin asa inteleg din reteta.mi sa prescris tratament.despre anexita am aflat ce si cum.colpita este o infectie grava.poate duce la srterilitate?mentionez ca tratament mi sa dat si pentru anexita si pentru colpita si lam urmat cum trebuie dar nu mi sa explicat ce si cum ii.ce i drept aveam niste scurgeri mai abundente cateodata iar acum de cand am terminat tratamentul nu mai am deloc.
2 comentarii
0
30-05-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Complicaţiile unei colpite cronice netratate pot duce la sterilitate. În cazul dv, dacă lucrurile tind să se rezolve, nu avem nici un motiv să credem că veţi ajunge la sterilitate.
0
09-07-2009, ora 10:17
sugar_baby_geo
Nu este medic/terapeut
sugar_baby_geo
Buna ziua... am fost la doctor in urma unor scurgeri abundente, usturimi la contact, mancarimi in vagin, si mici usturimi la urinare...am fost consultata si mi s-a spus ca am colpita mixta dupa care am facut analize la secretie care culmea mi-au iesit ff bine adica nu aveam nimic...mi-a dat tratament pentru colpita precizez inainte sa imi iasa rezultatul la analize...bun..am urmat tratamentul cu cervugid, tamtum rosa si clorotrimazol 2 zile s-a calmat..dupa 2 zile a revenit si parca simptomele sunt mult mai evidente..nu stiu ce sa fac astept recomandare...din cate am inteles ca se scapa greu de colpita asta..practic nu stiu ce este si de unde provine.ma gandesc sa schimb doctorul? astept raspuns cu sufletul la gura... multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.