colon, fiere sau rinichi?

18-01-2014
ncd23
Nu este medic/terapeut
ncd23
buna ziua, numele meu este cristian.Acuma 4 ani am fost operat de apendicita, operatia a decurs normal fara nici o problema. Dupa 6 luni de la operatie am inceput sa am dureri sub coasta dreapta, doar durere repet fara febra fara sa am varsaturi.am fost la control la doctor mi-au zis ca am colonol iritabil...am luat tratament mam facut bine cateva luni.apoi din nou au aparut durerile...si din nou la medic mi-au zis ca organele mele sunt normale nam treaba.am incercat sa mananc tot mai sanatos numai fumez si alcool foarte rar de sarbatori sa zicem.problema vine acuma ca eu sunt plecat din tara la munca in Scotia.si de 3 luni de zile au inceput sa apar durerile ingrozitor parca simt ca se rupe cv in mine si ma doare si in zona buricului.acuma ma gandesc daca mai ii colonul sau fierea..pentru ca citisem mai sus ca cineva avea aceleasi simpotme ca si mine..aicia deja am fost de 2 ori la urgenta si miau zis ca nam nimic...am decand sa ma duc sa mai fac un nou control...sincer nu stiu ce sa mai fac...noaptea ma ia durerile cam tot timpul...2 zile ma simt bine 3 rau si tot asa.imi afecteaza viata permanent...nu stiu ce sa mai fac...daca doctorii numi gasesc nimic.sincer parca simt ca cedez psihic...va rog sa-mi dati un sfat.imi afecteaza viata si rutina zilnica nici la serviciu nu pot fi apt 100 la suta.repet nam febra greturi absolut nimic.doar durere.stiu ca am scris mult da va multumesc ca aveti rabdare...o zi buna sa aveti:) - See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Cred_ca_Boala_colonului_iritabil!_083425.html#sthash.oTGZnORC.dpuf
3 comentarii
0
18-01-2014, ora 22:03
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Durere abdominala. Durerea pe care o descrieti mi se pare suspecta. Trebuie sa faceti o ecografie abdomino-pelvina si daca aceasta nu elucideaza problema, va recomand un CT abdomino-pelvin. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
28-01-2019, ora 15:35
Vicii
Nu este medic/terapeut
Vicii
Buna ziua as dori sa stiu daca afectiunile rinichilor si a vezicii urinarea afecteaza sau dau simptome ale unui colon bolnav sau daca afectiunile de colon pot duce la probleme cu rinichii? Am facut o scanare CT la rinichi si vezica si am o piatra de 2 mm la unul dintre rinichi(nu pare ceva grav) vezica urinara nu elimina complet urina am febra in partea de jos a abdomenului, urinari frecvente si scazute in urina usturimi la urina in urma testelor nu am infectii sau boli cutransmitere sexuala eruptii, mancarimi, arsuri periodice pe piele si piele foarte uscata (un terapeut mi-a spus ca e posibil sa am o cantitate ridicata de acid uric)mi s-a recomandat sa consum foarte multe lichide doar ca imi face mai mult rau am dureri de rinichi si vezica dupa un consum mare de apa si de aici intrebarea me am tulburari digestive (in urma testelor stomacul este sanatos nu am facut inca un test pentru intestine si scaun) produse care imi fac rau:zahar, cafea alcool, lapte produse care ma ajuta:apa alkalina, MONSTER(produse bogate in vitamine B Complex) Inulin, cartofi prajiti(nu fierti nu copti). M-ar interesa daca este nevoie sa mai fac si alte investigatii sau daca este nevoie doar de un consult mult mai elaborat al rinichilor si a tractului urinar? MULTUMESC!
0
31-01-2019, ora 19:52
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Consider ca procedura corecta ar fi urmatoarea: sa aveti un urolog bun care sa va coordoneze toate investigatiile care trebuie facute.

dr Petre Muresan
medic primar Medicina generala-Medicina de familie
atestate in Acupunctura, Homeopatie si Ultrasonografie generala
studii aprofundate de Osteopatie si Medicina estetica homeopata,
Reflexoterapie, Termografie si Angiotermografie dinamica ( DATG )
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aerul poluat, asociat cu afecțiunile renale
  • Colonoscopia virtuală 3-D ar putea include și analiza prin holograme
  • Alergarea la maraton poate provoca insuficiența renală acută
  • Cum ne putem distruge rinichii
  • Obiceiuri nocive pentru rinichi și cum îți poți proteja rinichii
  • Verificarea rinichilor - analize, teste și investigații (explicare rezultate rinichi)
  •