col inflamat sau ceva mai grav ?

03-06-2010
karicia
Nu este medic/terapeut
karicia
Buna ziua. As dori un raspuns urgent si nu stiu la cine sa apelez, de cateva zile simt o durere in vagin si in afara, nu o durere insuportabila deci nu mi-am facut griji dar astazi am observat o umflatura rosiatica la intrarea in vagin, nu stiu daca poate fii colul uterin nu vreau sa gresesc dar asa pare a fii si este putin iesit in afara. Eu sunt in strainatate si as vrea sa stiu daca sa merg la un ginecolog sau nu este necesar. As vrea sa precizez ca am 24 ani si am nascut in octombrie 2009, dupa nastere nu am fost la control deoarece am plecat din tara si ma simteam bine. Nu stiu ce sa fac si va rog daca puteti sa ma ajutati. Va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
03-06-2010, ora 19:11
elenuk
Nu este medic/terapeut
elenuk
buna ziua...va rog vreau urgent un raspuns...am o problema nu stiu cat de grava dar numai rezist...m manank foarte tare vaginul m ustura la urinare foarte tare...am momente knd nu am nimic dar dupa urinare e dezastru...numai rezist.tin sa mentionez ca nu am facut sex neprotejat deloc... si imi este foarte frica sa merg la ginecologie...stiu ca nu e bn dar mi e frica mare...sper sa nu fie nimic grav va rog astept un raspuns..va multumesc
0
04-06-2010, ora 01:41
oxica
Nu este medic/terapeut
oxica
elenuk, in primul rand nu intra in panica si incearca sa depasesti momentul cu, , frica de ginecolog, , Esti femeie si e ceva noral sa ai o vizita la ginecolog la o anumita perioada de timp, chiar daca nu ai nici o problema:MAI BINE PREVII DECAT SA INTERVII!cred ca toate femeile au trecut prin, , frica ta, , e un lucru mai incomod, dar incearca sa mergi la un ginecolog-femeie. e posibil ca simptomele tale sa fie cauzate de o raceala, , a dansei, ,.Incearca sa faci cateva zile bai de sezut cu musetel sau coada soricelului, spalaturi cu apa cu sare...daca nu dispare ar fi indicat un consult ginecologic, si chair un test Papanicolau, mai les daca ti-ai inceput viata sexuala.
0
04-06-2010, ora 16:47
elenuk
Nu este medic/terapeut
elenuk
multumesc pt raspuns:)stiu ca trebuie sa inving teama asta dar nu stiu dak reusesc...durerile mi au mai trecut dar ma manank ingrozitor de rau dar nu constant...am facut ceai de musetel mai des este mai bn dar revine...mi s a sp k am alergie la prezervativ adik nu ar trebui sa folosesc...nu stiu ce sa mai zic este foarte greu sa fii femeie...vreau sa skp...imi ete foarte frica sa nu am ceva...:((
0
30-01-2022, ora 09:52
Stefania34
Nu este medic/terapeut
Stefania34
Bună ziua !
Mama mea are 79 de ani, și a fost depistata cu o tumora rectală de gradul 2, între timp și-a făcut Markerii tumorali și analizele sunt chiar bune, de parca nu ar avea nimic, țin sa precizez (tumorile sunt de 5si7 mm)
Urmează un tratament de Canticer de aproape 2 luni
Iar acum simte ca este umflata in vagin și ii curge un lichid alb incolor și nemirositor
Ce ar putea fii ?
E probabil sa fie de la tumora rectală ?
Multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: